Overzicht productnieuws

Onbrandbare gevelbekleding heet Dutchplank

Afgelopen jaar is de wereld wakker geschud door brandende flatgebouwen. Panden zonder brandwerende gevelbekleding in bijvoorbeeld Qatar of dichterbij in Londen.

Mooi weer? Tijd voor schoonmaak van de gevel

Nu in februari lijkt het alsof we de winter achter ons hebben gelaten. Hogere temperaturen en nieuwe energie om er weer tegenaan te gaan, oftewel de lente begint eraan te komen.

Gevelproducten van Milin maken duurzaam renoveren mogelijk

2018 was weer eens een goed jaar voor de bouw. Na jarenlange omzetdalingen, minder bestedingen en in de ergste gevallen zelfs faillissementen is het nu tijd voor groei.

Opletten bij opslag en onderhoud gevelbekleding tijdens de wintermaanden

In sommige gevallen, wanneer de weersomstandigheden zo extreem zijn, is het monteren van kunststof gevelbekleding zelfs af te raden!

 

Kostenbesparing door gevelisolatie

Verlaging van de milieubelasting is de laatste tijd een hot item in ons land. Om te voldoen aan de klimaattop afspraken in Europa heeft Nederland nog veel stappen te zetten totdat het einddoel van CO2 reductie is bereikt.

Dutchplank brandwerende gevelbekleding

Het verduurzamen en onderhoudsarm maken van je woning of bedrijfspand is de laatste tijd een ‘hot’ item. Dankzij de economische groei heeft men heeft steeds meer te besteden.

5e editie Gevel&Wand krant

Inmiddels brengt Milin alweer de 5e editie van onze veel gelezen Gevel&Wand krant uit.

Gevelbekleding monteren bij warmte

Na een langdurige droogte is het nu tijd voor een officiële hittegolf. De warmte houdt aan en een hitteplan is al opgesteld.

Het perfecte gevelpaneel heeft Nederland bereikt

Dit gevelpaneel is de geschikte bekleding voor renovatie- of nieuwbouw projecten waar het onderhouds-, montagegemak en duurzaamheid van belang zijn.

Vernieuwde en nog uitgebreidere catalogus vol duurzame materialen

Milin B.V. heeft haar nieuwe catalogus uitgebracht. De totaalleverancier voor duurzame afbouwmaterialen heeft het assortiment vernieuwd én uitgebreid.