Overzicht productnieuws

Het afbouwmateriaal voor elke klus

Op zoek naar een strakke afwerking van jouw gevel, dakkapel, dakrand, overstek, gootafwerking of borstwering?

Renoveren en verbouwen met kunststof gevelbekleding

Verbouwen van een bestaande woning is erg populair in de huidige huizenmarkt. Houten panelen worden steeds vaker vervangen voor duurzame kunststof gevelbekleding. De voordelen van kunststof panelen zijn dan ook groot.

Gevel geeft TheeHUIS een gastvrije uitstraling

Bij het concept van een zorgboerderij past gevelbekleding die vriendelijkheid en duurzaamheid uitstraalt.

Onbrandbare gevelbekleding heet Dutchplank

Afgelopen jaar is de wereld wakker geschud door brandende flatgebouwen. Panden zonder brandwerende gevelbekleding in bijvoorbeeld Qatar of dichterbij in Londen.

Mooi weer? Tijd voor schoonmaak van de gevel

Nu in februari lijkt het alsof we de winter achter ons hebben gelaten. Hogere temperaturen en nieuwe energie om er weer tegenaan te gaan, oftewel de lente begint eraan te komen.

Gevelproducten van Milin maken duurzaam renoveren mogelijk

2018 was weer eens een goed jaar voor de bouw. Na jarenlange omzetdalingen, minder bestedingen en in de ergste gevallen zelfs faillissementen is het nu tijd voor groei.

Opletten bij opslag en onderhoud gevelbekleding tijdens de wintermaanden

In sommige gevallen, wanneer de weersomstandigheden zo extreem zijn, is het monteren van kunststof gevelbekleding zelfs af te raden!

 

Kostenbesparing door gevelisolatie

Verlaging van de milieubelasting is de laatste tijd een hot item in ons land. Om te voldoen aan de klimaattop afspraken in Europa heeft Nederland nog veel stappen te zetten totdat het einddoel van CO2 reductie is bereikt.

Dutchplank brandwerende gevelbekleding

Het verduurzamen en onderhoudsarm maken van je woning of bedrijfspand is de laatste tijd een ‘hot’ item. Dankzij de economische groei heeft men heeft steeds meer te besteden.

5e editie Gevel&Wand krant

Inmiddels brengt Milin alweer de 5e editie van onze veel gelezen Gevel&Wand krant uit.