Overzicht productnieuws

Stijlvol en veilig deurbeslag voor gerestaureerde stadsvilla

Aan de Noordersingel in Leeuwarden is een stadsvilla gerestaureerd met behoud van de originele bouwkundige details, waardoor zij haar authentieke uitstraling heeft behouden.

Italiaans design met Nederlandse signatuur

Opgericht in 1911 heeft het Italiaanse Olivari altijd gezocht naar het maximale in kwaliteit en creativiteit. Hiertoe werkt zij samen met de beste ontwerpers en architecten.

Hoogwaardig en smaakvol veiligheidsbeslag van Intersteel in elke gewenste stijl

Mede omdat er uitsluitend wordt gewerkt met eersteklas materialen en het beslag is voorzien van cilindertrekbeveiliging, verwierf het het hoogste, SKG***- keurmerk.

‘Veilig wordt weer veilig!’

Het designteam van INTERSTEEL heeft een uniek programma modulair deurbeslag ontwikkeld. Met trots introduceren wij nu dit programma.

INTERSTEEL Doorkeeper houdt overvaller buiten

Afgelopen najaar heeft Van Leeuwen International haar assortiment bouw- en interieurbeslag uitgebreid met INTERSTEEL Doorkeeper® RVS geborsteld. Vanaf heden is ook de RVS gepolijste versie verkrijgbaar.

Veilig en eenvoudig opbergen met INTERSTEEL Chip Lock

Onlangs heeft Van Leeuwen International haar assortiment bouw- en interieurbeslag uitgebreid met INTERSTEEL Chip Lock. De Chip Lock is een sleutelvrij elektromechanisch meubelslot met geïntegreerde kaartlezer voor o.a.

Roestvast deurbeslag wordt designobject

Van Leeuwen International, specialisten in deurbeslag, presenteert met Nobilé, een collectie roestvast stalen deurkrukken binnen de Intersteel-collectie.