Overzicht productnieuws

6 x goed nieuws op gebied van cameraobservatie

Op gebied van camera-observatie kan niemand het zich permitteren om stil te zitten. En soms is het nodig om de te observeren onderwerpen nét een stuk dichterbij te halen.

 

VMI verbetert service met IDIS Deep Learning Analytics

IDIS America en partner VMI werken samen om AI-ondersteunde services voor bewaking op afstand te leveren, waaronder bewaking van bedrijfsactiviteiten. In sectoren zoals transport, warehousing, voedselverwerking, banken en finance.

IDIS integratie met Gallagher Access Control levert krachtig Security Management platform

Het Gallagher Command Centre Toegangscontrole en Security Management-platform kan worden geïntegreerd met IDIS

Dubbele nominatie PSI Premier Awards

Afgelopen jaar heeft IDIS veel aandacht gestopt in het verder ontwikkelen van IDIS Deep Learning Analytics en het ontwikkelen van hulpmiddelen die helpen bij de strijd tegen het coronavirus.

Platina voor IDIS AI Covid Solution

De Awards eren de opvallendste prestaties van fabrikanten uit de beveiligingsindustrie waarvan de producten als opmerkelijk worden beschouwd in hun vermogen om campusbeveiliging te verbeteren.

Britse gezondheidszorg NHS kiest wederom voor IDIS

De Britse Southern Health NHS Trust biedt diensten op het gebied van gezondheid, geestelijke gezondheid en leerstoornissen en heeft wederom gekozen voor de IDIS totaaloplossing.

Gratis eBook gaat dieper in op mogelijkheden video analytics

In de afgelopen jaren zijn de termen 'intelligent' en 'kunstmatige intelligentie (AI)' toegepast op veel verschillende soorten beveiligingssystemen, maar zonder overeenstemming over wat AI betekent.

Deep-fakes zorgen voor hogere lat bij cameraobservatie

Door de toenemende bezorgdheid over deep-fake video's wordt het steeds belangrijker om de integriteit van videobewijs aan te tonen.

Security Equipment Manufacturer of the Year

IDIS heeft bij The OSPA's (The Outstanding Security Performance Awards) gewonnen in de categorie 'Security Equipment Manufacturer of the Year'. Donderdag 25 februari werden de winnaars van The OSPA's bekendgemaakt tijdens een virtuele show.

IDIS Cloud Manager nu beschikbaar

Deze week is de IDIS Cloud Manager website gelanceerd. Meldt u kosteloos aan, registreer uw locaties en blijf altijd en overal op de hoogte.