Overzicht productnieuws

Renoveren met respect voor cultuurhistorische waarde

Aan de Jan Evertsenplaats in hartje Rotterdam renoveert woningcorporatie Vestia twee woongebouwen die als onderdeel van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog zijn gebouwd.

Alcoa Architectuursystemen gaat verder als ‘Kawneer’

Het moederbedrijf van Alcoa Architectuursystemen in Harderwijk is sinds 1 november opgesplitst in twee zelfstandige, beursgenoteerde bedrijven, Alcoa Corporation en Arconic. De locatie in Harderwijk valt in deze nieuwe situatie onder Arconic.

Elektro-Line Hang- en sluitwerk: gemak dient de mens

Ter vergroting van het gebruikscomfort biedt Alcoa Architectuursystemen een complete serie schuiframen en (hefschuif)deuren zonder bedieningsgrepen aan.

Tijd voor verandering: ontdek de innovatieve producten van Alcoa

Hoogwaardig isolerende systemen voor passiefhuis gecertificeerde ramen, deuren en gevels. Van 16 t/m 18 januari a.s. presenteert Alcoa Architectuursystemen op de Polyclose beurs haar productaanbod van hoogwaardig isolerende profielsystemen.

AA 100 Q HI+: hoogwaardig isolerend vliesgevelsysteem

Alcoa Architectuursystemen blijft innoveren met het nieuwe vliesgevelsysteem, de AA 100 Q HI+. In dit vliesgevelsysteem is een gepatenteerde thermisch onderbroken glasondersteuning verwerkt.

Aluminium elementengevel zorgt voor vrijheid van vormgeving

Grote ontwerpvrijheid, prefabricage, hoge productkwaliteit, steigerloos monteren, ‘just-in-time’ levering en minimale opslag op de bouwplaats.

Aandacht voor doorontwikkeling RT 72 op Architect@Work 2012

Het RT 72 HR systeem is een innovatieve doorontwikkeling van het reeds bestaande RT 72 raam- en deursysteem van Alcoa Architectuursystemen.

Schuifraamsysteem biedt hoogwaardige isolatie op elk gebied

De AA 4110 is door de uitstekende performance op het gebied van wind- en waterdichtheid, isolatiewaarde, opname van hoge glasgewichten en inbraakwerendheid een topper onder de schuifsystemen.

Alcoa Architectuursystemen verhoogt brandwerendheid gebouw

Alcoa Architectuursystemen speelt een belangrijke rol in het voorkomen van brand in een gebouw.

Van raamkozijn naar balkon

De Bloomframe van Alcoa zorgt voor extra buitenruimte.