Overzicht productnieuws

Aralco NVS verlengt garantie ventilatieroosters met EasyClean®

Aralco NVS heeft de garantietermijn van de ventilatieroosters die zijn uitgevoerd met het EasyClean® principe verlengd naar 15 jaar. De garantietermijn van de ventilatieroosters zonder EasyClean® blijft 10 jaar.

Aralco NVS introduceert afstandsbeheer en App voor ventilatiesystemen

Op de vakbeurs Renovatie & Transformatie, deel van de Week van de Bouw, introduceert Aralco NVS OxyGreen Vision, een applicatie voor afstandsbeheer van ventilatiesystemen. OxyGreen Vision bestaat uit twee delen.

Aralco NVS introduceert OxyGreen CO2 SCHOOL

Bij dit vraaggestuurde ventilatiesysteem wordt de afvoer mechanisch geregeld op basis van de binnenluchtkwaliteit (CO2-concentratie). Zelfregelende toevoerroosters zorgen voor de toevoer van verse lucht.

"Enjoy the silence"

Het seminar “Enjoy the silence” wordt gehouden op dinsdag 8 oktober 2013 in het Media Plaza in de Jaarbeurs te Utrecht.

Aralco EasyClean zorgt voor lagere exploitatiekosten

In vergelijking met traditionele ventilatieroosters resulteert deze constructie in een aanzienlijke verlaging van de exploitatiekosten en een langere levensduur.

VariaCoust suskast dempt als beste geluid

Voor geluiddempend ventileren introduceert Aralco de VariaCoust EPC. Deze serie heeft de beste geluiddempende eigenschappen in de markt. In een capaciteitsrange van 12 t/m 28 dm3/s worden dempingswaarden gehaald tot 50 dB(A).

Aralco inbraakwerend raamrooster zorgt voor zomernachtkoeling

Beide roosters voldoen conform de NEN 5096 aan inbraakwerendheid, klasse 2 en Het inbraakwerende raamrooster S352-WK2 is gecertificeerd door keuringsinstantie SKH.

Brandwerend ventilatierooster met unieke eigenschappen

De FireCatch EPC is een gepatenteerd compact ventilatierooster met een brandwerendheid van 58 minuten.

Gezond ventilatiesysteem OxyGreen Light

OxyGreen Light is een combinatie van Rucon OxyGreen vraaggestuurde afzuiging en Aralco OxyGreen zelfregelende toevoerroosters.