Overzicht productnieuws

Populaire Tourniket-draaideur Boon Edam krijgt update

Koninklijke Boon Edam International B.V. introduceerde op 1 juli jl een update voor de populaire Tourniket-draaideur.

Hoofdentree als vluchtroute?

Een entree is niet alleen het aantrekkelijke visitekaartje van het gebouw waar je graag naar binnenloopt. Je wilt er ook zo snel mogelijk weer door naar buiten kunnen in geval van nood.

 

The Frame in Dubai kiest voor tourniquetdeuren Boon Edam

Boon Edam Middle East zag onlangs tijdens de opening van de 'The Dubai Frame' het resultaat van een drie jaar durende nauwe samenwerking.

Boon Edam positioneert zich sterk in Amerikaanse markt voor toegangsbeveiliging

De categorie waar Boon Edam het beste in scoort is “Toegangscontroleproducten". In deze categroie bevinden zich alle types beveiligingsdeuren en –poortjes.

Oude beveiligingsdraaideur hergebruikt in circulaire verbouwing

De entree moet tijdens de gehele levensduur een veilige en betrouwbare toegang vormen voor de gebruikers. Soms is er behoefte aan beveiligingsupgrades of door een verbouwing bijvoorbeeld voorkeur voor een andere uitstraling.

Veiligheid van toegangsproducten bij elk ontwerp voorop

Niet voor niks zijn er nogal wat veiligheidseisen waar een toegangsproduct aan moet voldoen. Wat zijn de belangrijkste zaken waarop gelet moet worden? En hoe kunt u dat combineren met de esthetische wensen die u voor ogen heeft?

Mogelijkheden voor een onopvallende toegangsbeveiliging

Dat kan anders. Met standaard oplossingen is tegenwoordig een onbelemmerde doorgang te realiseren.

Wanneer voldoet een entree aan alle inbraakwerendheidseisen?

Bij veel gebouwen valt nog winst te boeken door te investeren in een gevel met hoge inbraakwerendheid. Dat besef is er ook bij veel gebouweigenaren, zo merken wij uit de toenemende vraag naar inbraakwerende deuren.

Slimme entreeoplossingen voor onderwijsinstellingen

Deze heeft dan ook veel te verduren. Entrees van onderwijsinstellingen dienen daarom bovenal functioneel te zijn. Ze moeten een goede doorstroom bieden én tegen een stootje kunnen. 

Boon Edam levert indrukwekkende draaideur voor klant in Dubai

De deur moest een transparante uitstraling hebben, maar daarbij ook nog eens een diameter van 4,5 meter hebben een hoogte van 6 meter!