Overzicht productnieuws

Boon Edam en AnyVision kondigen strategisch partnerschap aan

Koninklijke Boon Edam International B.V., wereldmarktleider in architectonische draaideuren en beveiligingsentrees, kondigt zijn nieuwe partnerschap aan met AnyVision, toonaangevend wereldspeler van computer vision software met kunstmatige intelli

Boon Edam lanceert Speedlane Compact beveiligingspoortje

Koninklijke Boon Edam International B.V., wereldmarktleider in beveiligingsentrees en architectonische draaideuren, lanceerde in juni de nieuwste aanwinst van toegangsoplossingen met medium security niveau: de

Wanneer voldoet een entree aan alle inbraakwerendheidseisen?

Het is een schrikbeeld van elke gebouweigenaar of ondernemer. Het verliezen van waardevolle spullen als gevolg van een inbraak. Bij veel gebouwen valt nog winst te boeken door te investeren in een gevel met hoge inbraakwerendheid.

Drempel verlagen met een glazen entree

Of het nu om een winkel, hotel, school of kantoorpand gaat: bijna elke gebouweigenaar wil dat zijn gebouw een gastvrije uitstraling heeft.

Populaire Tourniket-draaideur Boon Edam krijgt update

Koninklijke Boon Edam International B.V. introduceerde op 1 juli jl een update voor de populaire Tourniket-draaideur.

Hoofdentree als vluchtroute?

Een entree is niet alleen het aantrekkelijke visitekaartje van het gebouw waar je graag naar binnenloopt. Je wilt er ook zo snel mogelijk weer door naar buiten kunnen in geval van nood.

 

The Frame in Dubai kiest voor tourniquetdeuren Boon Edam

Boon Edam Middle East zag onlangs tijdens de opening van de 'The Dubai Frame' het resultaat van een drie jaar durende nauwe samenwerking.

Boon Edam positioneert zich sterk in Amerikaanse markt voor toegangsbeveiliging

De categorie waar Boon Edam het beste in scoort is “Toegangscontroleproducten". In deze categroie bevinden zich alle types beveiligingsdeuren en –poortjes.

Oude beveiligingsdraaideur hergebruikt in circulaire verbouwing

De entree moet tijdens de gehele levensduur een veilige en betrouwbare toegang vormen voor de gebruikers. Soms is er behoefte aan beveiligingsupgrades of door een verbouwing bijvoorbeeld voorkeur voor een andere uitstraling.

Veiligheid van toegangsproducten bij elk ontwerp voorop

Niet voor niks zijn er nogal wat veiligheidseisen waar een toegangsproduct aan moet voldoen. Wat zijn de belangrijkste zaken waarop gelet moet worden? En hoe kunt u dat combineren met de esthetische wensen die u voor ogen heeft?