Overzicht productnieuws

Aandacht voor akoestiek

Het is niet prettig vergaderen, leren of presenteren in een ruimte waar geluid volop wordt teruggekaatst. Focus en concentratie verdwijnen door genoemde kakofonie als sneeuw voor de zon.

Flexibele wanden voor optimaal onderwijs

Op de Regenboog in Schaijk draait alles om de brede ontwikkeling van leerlingen. Het belang van goede prestaties, een gezond zelfvertrouwen en het versterken van de sociale en samenwerkingsvaardigheden staan bovenaan de agenda.

Feestlocatie met wanden die tegen een stootje kunnen

Beide verenigingen organiseren hun vergaderingen, bijeenkomsten én feesten in de multifunctionele accommodatie. Helaas bleken niet alle toegepaste materialen bestand tegen het gebruik in dit pand.

 

Een wand met wow

De wanden van BREEDVELD doen moeiteloos decennialang dienst in kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. En de keuze in wandafwerkingen is even omvangrijk als de toepasbaarheid van deze mobiele wandsystemen zelf. 

Optimaal vergaderen in elke samenstelling dankzij mobiele wandoplossing

Gebouw de Vlinder is het hoofdkantoor van Baalderborg Groep en biedt naast werkplekken voor de stafdiensten tevens een Activiteiten Centrum voor volwassenen met een verstandelijke beperking.

Paneelwand maakt het Kandinsky College plooibaar

Het Kandinsky College in Molenhoek is een kleine, sportieve vmbo-school met ongeveer 260 leerlingen.

Flexibel inrichten: een fluitje van een cent

Flexwerken, parttime dienstverbanden en economische groei vragen om flexibiliteit in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Ook in de inrichting.

Want de ene dag werken alle fte’s op kantoor en de andere dag slechts de helft.

Paneelwanden BREEDVELD transformeren restaurant tot multifunctioneel geheel

Het Friendship Sports Centre in Amsterdam is het enige sportcentrum in Europa dat volledig is toegespitst op kinderen en jongeren met een beperking.

Standaard tien jaar garantie op het hang- en sluitwerk van mobiele wandsystemen

Een paar jaar garantie op hang- en sluitwerk is redelijk gangbaar in de markt van mobiele wandsystemen. Maar verder dan een jaar of vijf gaan de meeste aanbieders niet. Met uitzondering van het Gelderse BREEDVELD.

Brainstorm op de wand

Het multifunctioneel maken van gebouwen. Dat kan BREEDVELD als geen ander. Of het nu gaat om het splitsen van een schoollokaal tot twee kleinere klassen of het flexibiliseren van de bedrijfskantine of ontvangstruimte.