Overzicht productnieuws

Flexibel inrichten: een fluitje van een cent

Flexwerken, parttime dienstverbanden en economische groei vragen om flexibiliteit in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Ook in de inrichting.

Want de ene dag werken alle fte’s op kantoor en de andere dag slechts de helft.

Paneelwanden BREEDVELD transformeren restaurant tot multifunctioneel geheel

Het Friendship Sports Centre in Amsterdam is het enige sportcentrum in Europa dat volledig is toegespitst op kinderen en jongeren met een beperking.

Standaard tien jaar garantie op het hang- en sluitwerk van mobiele wandsystemen

Een paar jaar garantie op hang- en sluitwerk is redelijk gangbaar in de markt van mobiele wandsystemen. Maar verder dan een jaar of vijf gaan de meeste aanbieders niet. Met uitzondering van het Gelderse BREEDVELD.

Brainstorm op de wand

Het multifunctioneel maken van gebouwen. Dat kan BREEDVELD als geen ander. Of het nu gaat om het splitsen van een schoollokaal tot twee kleinere klassen of het flexibiliseren van de bedrijfskantine of ontvangstruimte.

N.V. Juva vergadert flexibel

Op ten noort blijdenstein architecten en adviseurs is verantwoordelijk voor de renovatie van het ruim 25 jaar oude bedrijfspand van N.V. Juva in Poeldijk.

Duurzaam hotel gaat voor duurzame oplossingen

De bibliotheek, direct aan de entree gelegen, kan naar behoefte worden afgesloten door twee fraai gemonteerde schuifwanden, naar idee van Trabinc Architecture.

Een flexibele onderwijsomgeving

Met mobiele wandsystemen creëert u de flexibele omgeving waarin perfect geanticipeerd kan worden op veranderingen in het onderwijs. Denk aan groei en krimp en aan het anders inrichten van de leeromgeving.

Keuze in wandafwerkingen staat gelijk aan de toepassing van mobiele wandsystemen

Denk aan kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. De keuze in wandafwerkingen is even omvangrijk als de toepasbaarheid van mobiele wandsystemen. De basisbeplating kan op vele manieren worden afgewerkt.

Flexibel met glas dankzij de glaswand G60 van BREEDVELD

En wat betreft de vormgeving zijn de mogelijkheden onbeperkt. Zo kan men de glaswand laten kleuren, (zand)stralen of met folie beplakken. Een prachtig podium voor teksten, logo’s of complete designs.

Mobiele wandsystemen zorgen voor multifunctionele klaslokalen

Veranderingen in het onderwijs vragen om oplossingen in flexibiliteit.