Overzicht productnieuws

Meer ontwerpvrijheid door forse uitbreiding emco schoonloopzones

Emco heeft haar assortiment schoonloopzones fors uitgebreid en biedt met de nieuwe collectie 60 verschillende kleuren bij 11 hoogwaardige kwaliteiten.

Emco Premium series

Om met de entreemat nog meer het verschil te maken heeft emco zijn assortiment entreematten uitgebreid met de exclusieve Premium series.

De professionele buiten entreemat met rustige uitstraling

Emco heeft zijn collectie met buiten entreematten recent vernieuwd met de emco Diplomaat Large Outdoor. Deze fraaie entreemat combineert een rustige uitstraling met een hoge mate van functionaliteit.

 

Aluminium entreematsystemen voor renovatieprojecten

Wenst u gebruik te maken van een aluminium entreematsysteem in een bestaande vloer, maar heeft u te maken met een beperkte inbouwhoogte?

Speciaal voor buiten: Emco entreematten

Bij entrees waar extreem veel vuil naar binnen wordt gelopen heeft dit een groot effect op de vloeren in het gebouw. Het gevolg: hoge schoonmaakkosten en onnodige slijtage en beschadigingen van vloeren.

Verschillende soorten inlagen in aluminium entreemat

Bij architectuur is exclusiviteit en een onderscheidend design steeds essentiëler. Om die reden heeft Emco haar profielmatseries Diplomaat en Marschall uitgebreid met de exclusieve Premium-series.

 

Ontwerp uw entree volledig naar wens met emco

Ontwerp een professionele entreemat volledig naar wens. De chromojet printtechniek van emco maakt het mogelijk om ieder ontwerp of patroon in uw entreemat te integreren.

3-zonereiniging van emco maakt korte metten met vuil

Iedere bezoeker neemt gemiddeld 12 gram aan vuil en vocht mee naar binnen. Dit beschadigt uw achterliggende vloeren.

Integreer uw logo in deurmat of schoonloopzone

Logo of patroon in de schoonloopzone? Dit kan eenvoudig met de emco schoonloopzone Maximus Image. Bij deze serie kunt u kiezen uit 45 standaard kleuren.

Upgrade emco entreematten met exclusieve Premium-series

Om met de entreemat nog meer het verschil te maken, heeft emco haar profielmatseries Diplomaat en Marschall uitgebreid met de exclusieve Premium-series.