Overzicht productnieuws

Nieuwe manier van fietsen parkeren met de FalcoAlign fietsstandaard

Een fietsenrek dat je niet ziet en dat verdwijnt uit het straatbeeld op het moment dat je het rek niet gebruikt. Ideaal voor pleinen waar soms fietsen geparkeerd moeten worden, en soms evenementen zoals markten plaatsvinden.

Fietsparkeren voor verschillende fietsen

Bij Falco merken we de laatste tijd steeds vaker dat er meer rekening wordt gehouden met de verschillende fietsen die geparkeerd dienen te worden.

 

FalcoLoop, vastzetvoorziening voor bakfietsen en scooters

De FalcoLoop is eenvoudig te bedienen door het uittrekken van de greep. Aan deze greep kan dan met het eigen slot een bakfiets of scooter worden vastgezet. 

Falcotumbler: gepatenteerd fietsparkeersysteem

Dit werkingsprincipe is gepatenteerd en zorgt ervoor dat fietsen met verschillende wieldiameters en bandmaten stabiel worden geparkeerd. Engineer Rikke van Berk heeft deze constructie bedacht en samen met Falco uitontwikkeld.

Revitalisatie ambachtsplein in Hazerswoude-dorp

De gemeente was op zoek naar karakteristieke boomroosters voor de Moeraseiken die al jarenlang het plein opfleuren. Het ontwerp van IPV Delft sprak aan door het warme, levendige en stijlvolle karakter.

Falco biedt meer dan alleen carports en (fiets)overkappingen in woningbouw

Het gaat om 6 dubbele carports die geplaatst zijn bij 2-onder-1 kap woningen en 2 enkele carports die geplaatst zijn op een hoek.

Falcosupp: gebruiksvriendelijke fietssteun voor wachtende fietsers

Stimuleert de doorstroom en vermindert ergernissen; fietsers hoeven immers niet van hun fiets af te stappen.

Inrichten van uw buitenruimte?

Met fietsparkeersystemen, producten om het fietsen te stimuleren, straatmeubilair en meer, kan Falco uw openbare ruimte of buitenterrein inrichten!

Transparant fietsparkeren met Falco

Falco heeft tal van overkappingen voor diverse doeleinden in de openbare ruimte. Maar ook in de wandbekleding van overkappingen heeft Falco een ruim aanbod. Van FSC-gecertificeerd hardhout, Trespa plaat tot glas.

Kleurrijke herinrichting Amstel Campus

Op het buitenterrein van de Amstel Campus in Amsterdam staan diverse banken en stoelen uit de FalcoLinea serie straatmeubilair. De stalen delen van de banken zijn in de kleur zuiver oranje gepoedercoat en brengen zo leven in de buitenruimte!