Overzicht productnieuws

Vochtwerende Powerpanel H2O van Fermacell toegepast in Thermen Berendonck

Afgelopen mei opende de nieuwe Wellness Thermen Berendonck in Wijchen de deuren voor het publiek.

Gipsvezelplaten Fermacell toegepast in luxueuze vakantielodges Zandvoort

Genieten van Zandvoort, het strand en autoracen. Dat is wat de bezoekers van het nieuwe luxueuze Qurios Vakantiepark Zandvoort kunnen verwachten.

Fermacell® is hét product voor het oplossen van afbouwdilemma’s

Met fermacell® realiseert u degelijke en duurzame afbouwconstructies voor vele toepassingen: wanden, vloeren, plafonds, gevels en daken.

Onderhoudsarm en vrijwel onverwoestbaar

HardiePlank® gevelbekleding is gemaakt van vezelcement, het is een vrijwel onverwoestbaar en onderhoudsarm product dat onbrandbaar is A2-s1,d0 (RF1 conform VKF) en bovendien bestand is tegen UV-straling, insecten, rot, schimmel en extreme weersoms

De HardiePlank® gevelbekleding past perfect in onze visie op duurzaamheid

Op een terrein van zo’n tweeëneenhalve hectare in Soest is de democratische school ‘De Ruimte’ gevestigd.

fermacell cementgebonden afbouwplaten maken industriële productie van lichtgewicht prefab gevel mogelijk

BAM heeft 70 sociale huurwoningen van woningcorporatie Portaal in Soest gerenoveerd tot ‘nul op de meter’ huizen (NOM). Het bouwbedrijf maakt gebruik van prefab gevels gebaseerd op fermacell plaatmateriaal, de Powerpanel H2O.

Klimaatsysteem Uniwarm & fermacell maakt Rotterdamse villa nu al energieneutraal

Ze besparen energie vanwege de aansluiting op een warmtepomp en de gespreide warmte die de vloerverwarming genereert zorgt voor een behaaglijk binnenklimaat, zelfs bij vorst.

 

Beplating gevel - met fermacell heeft u de oplossing in handen

Bij beplating van een gevel is het van belang om het juiste materiaal te gebruiken. Het moet waterafstotend zijn, maar tegelijkertijd ook voldoende ademen om waterdamp door te laten.

Sterke gipsvezelplaten nodig voor houtskeletbouw?

Houtskeletbouw huizen met natuurlijke bouwmaterialen zijn hét antwoord op de huidige uitdaging op het gebied van gezond, duurzaam en modern wonen.

fermacell voor een schoner milieu

Maar daarmee stopt de duurzaamheidsgedachte van fermacell niet. In de woning- en utiliteitsbouw is nog veel te winnen als het gaat om energiebesparing en CO2-reductie.