Overzicht productnieuws

UniPrime®: De beste plaat kent geen alternatief

UniPrime is door bouwend Nederland de meest toegepaste paintplaat. Logisch, want de meerlaagse opbouw, de speciale dekfineren en de superieure coating maken dit product tot de meest ideale plaat voor schilderwerk.

Denk aan ModiWood!

Bent u op zoek naar duurzame en onderhoudsvriendelijke gevelbekleding van hout? Denk dan aan ModiWood. Dit is een product met ongekende mogelijkheden en zeer veel toepassingen.

Denk aan Ki-Kern

Bent u op zoek naar duurzame en onderhoudsvriendelijke kunststof gevelbekleding?

Denk dan aan Ki-Kern; de massief kunststof plaat voor nieuwbouw en industrie.

 

Geheel vernieuwd Ki-Kern assortiment mét FSC® certificaat

Uniek is dat het gehele assortiment FSC® gecertificeerd is. De decoren zijn ingedeeld in kleurgroepen zodat u gemakkelijk de juiste keuze kunt maken. 

Profort+ : brandveilige kunststof gevelbekleding, gemaakt van 90% gerecycled materiaal

Hoe kunt u op een duurzame manier bouwen en renoveren met behoud van veiligheid en een natuurlijke uitstraling? Het antwoord: Profort+.

Schoolgebouw Visio in Grave staat in dienst van de gebruiker

Architect Hans Vesseur ontwierp het schoolgebouw van Visio in Grave. “Het ontwerpen van een schoolgebouw voor kinderen met een visuele beperking is een mooie uitdaging, die vraagt om inlevingsvermogen.

Ontdek de mogelijkheden van de houten gevelbekleding van ModiWood

ModiWood is gemaakt van thermisch gemodificeerd hout: door dit proces is het hout extra duurzaam. 

ModiWood maakt het mogelijk

Het uitgebreide assortiment gevelbekleding van het merk ModiWood biedt liefhebbers van houten gevelbekleding een scala aan mogelijkheden door de verschillende afwerkingen en kleuren.

Naturetech gevelbekleding voor een natuurlijke uitstraling

Naturetech® is dé gevelbekleding voor wie niet wil kiezen tussen de natuurlijke uitstraling van hout en het gemak van minimaal onderhoud.

Het beste van twee werelden met Protex gevelbekleding

Protex heeft de uitstraling van hout en verwerkt als hout, maar heeft de duurzaamheid van kunststof gevelbekleding. Protex biedt het beste van twee werelden.