Overzicht productnieuws

Duurzame, kant-en-klare ‘houthuisjes’ met ijzersterke vloeren van Forbo Flooring

Zo’n zes jaar geleden bouwde Weijers BTS / B&G Totaalbouw uit Gendt in Gelderland min of meer per ongeluk haar eerste tiny house.

Kleuren opgefrist plus intro modulaire tegel

Met de introductie van haar nieuwe Naaldvilt tapijtcollectie speelt Forbo Flooring in op de vraag naar robuuste, slijtvaste en betaalbare vloeren voor veelbelopen ruimtes.

Biofiel design brengt buitenwereld binnen

Forbo Flooring presenteert deze maand een nieuwe whitepaper over hoe design onze gezondheid en ons welzijn ten goede kan komen. Een van de aansprekende onderwerpen die aan bod komt in de whitepaper is biofiel design.

Forbo introduceert het digitale stalenboek

Forbo Flooring heeft een gloednieuwe digitale stalenboek bibliotheek geïntroduceerd. De online tool biedt vooral gemak.

Nieuwe Schoolvloerwijzer helpt scholen bij keuze vloer

Forbo Flooring introduceert de Schoolvloerwijzer, een keuzewijzer voor een nieuwe vloer in het onderwijs.

Nieuwe Sarlon & Modul’up collecties bieden ongekend veel mogelijkheden

Forbo Flooring introduceert een viertal ijzersterke - grotendeels akoestische - vinylcollecties die de klant eenvoudig en heel snel zonder of met lijm kan laten installeren.

Floorcare houdt de vloer mooi en geeft inzicht in kosten

Forbo Flooring lanceert met Floorcare een onderhoudsprogramma voor de zorg dat de vloer niet alleen in perfecte conditie houdt, maar zorginstellingen ook inzicht geeft in de jaarlijkse kosten van het vloeronderhoud.

Strak en industrieel op een duurzame manier

De HVEG Fashion Group - een groep wereldwijd opererende modebedrijven - betrok onlangs een nieuw kantoor in Leusden, dat strak en industrieel is ingericht en gerenoveerd.

Nieuwe Flotex Planken collectie zorgt voor gezond binnenklimaat

De nieuwe modulaire Flotex Planken designcollectie van Forbo Flooring zorgt op meerdere manieren voor een gezond, schoon en aangenaam binnenklimaat.

Van onderscheid naar verbinding met vloer als wegwijzer

Aan de gevel van de voormalige kerk aan de Prins Mauritslaan in Den Haag is niet te zien dat aan de binnenkant een volledige transformatie van de Duinoordschool en Kinderopvang 2Samen heeft plaatsgevonden.