Overzicht productnieuws

Een huis slim maken zonder hak- of breekwerk?

Om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de smart home markt, breidt Legrand zijn gamma aan slimme toepassingen continu verder uit met modulaire componenten.

Netatmo Slimme Video Deurbel

Belt er iemand aan als u niet thuis bent? Dankzij de Netatmo geconnecteerde deurbel kunt u de bezoeker perfect zien, antwoorden en eventueel binnenlaten. Onze oplossingen geven u een veilig gevoel, zodat u met een gerust hart uw huis verlaat.

Legrand breidt portfolio voor glasvezeloplossingen verder uit

Om zijn positie in de markt van glasvezelconnectiviteit te versterken, kondigt Legrand twee belangrijke beslissingen aan.

Makkelijke oplossingen voor een slimme woning

Een moderne woning verandert met de bewoner(s) mee. Een draadloze bediening, intelligente toestellen en spraakherkenning zorgen voor extra comfort, een lager energieverbruik en een veiligere woonomgeving.

 

 

Lagere uitstoot en koolstofneutraliteit

Legrand, wereldwijd specialist in elektrische en digitale gebouwinfrastructuur, is zich volop bewust van de prangende klimaatproblematiek en wil dan ook versneld inzetten op de gevalideerde decarbonisering in het kader van de Science-based Targets

Steun in tijden van corona

Sinds het begin van de huidige, wereldwijde gezondheidscrisis heeft Legrand een reeks maatregelen genomen die bijdragen aan het beperken van de verspreiding van het coronavirus, terwijl de continuïteit van dienstverlening aan klanten en partners w

Slimme deurcommunicatie zorgt voor maximale vrijheid

De Classe 100 binnenposten van BTicino ondergingen een stevige verjongingskuur. Het resultaat is een innovatief assortiment met een modern en elegant design, dat voldoet aan elke installatiebehoefte.

Nieuwe P31+ kabelgoot kent alleen maar PLUSpunten

In 2010 introduceerde Legrand Nederland de Van Geel P31 kabelgoot. Legrand blijft als specialist binnen kabeldraagsystemen niet stilstaan en continu op zoek naar ontwikkelingen om systemen nog montagevriendelijker te maken.

Nieuwe energiezuilen en vloerdozen van Legrand spelen in op actuele trend

Het vat de sterktes van de nieuwe energiezuilen en vloerdozen van Legrand perfect samen.

Deze modulaire oplossingen zijn 100% compatibel met de vereisten van de moderne, flexibele werkplek en de publieke ruimte.

 

Zien wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent?

Deze binnenpost haalt het beste uit de combinatie van het vertrouwde BTicino 2-draadssysteem en de koppeling naar smartphone via Wi-Fi en het 3G/4G netwerk.