Overzicht productnieuws

Slimme deurcommunicatie zorgt voor maximale vrijheid

De Classe 100 binnenposten van BTicino ondergingen een stevige verjongingskuur. Het resultaat is een innovatief assortiment met een modern en elegant design, dat voldoet aan elke installatiebehoefte.

Nieuwe P31+ kabelgoot kent alleen maar PLUSpunten

In 2010 introduceerde Legrand Nederland de Van Geel P31 kabelgoot. Legrand blijft als specialist binnen kabeldraagsystemen niet stilstaan en continu op zoek naar ontwikkelingen om systemen nog montagevriendelijker te maken.

Nieuwe energiezuilen en vloerdozen van Legrand spelen in op actuele trend

Het vat de sterktes van de nieuwe energiezuilen en vloerdozen van Legrand perfect samen.

Deze modulaire oplossingen zijn 100% compatibel met de vereisten van de moderne, flexibele werkplek en de publieke ruimte.

 

Zien wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent?

Deze binnenpost haalt het beste uit de combinatie van het vertrouwde BTicino 2-draadssysteem en de koppeling naar smartphone via Wi-Fi en het 3G/4G netwerk.

Legrand introduceert lighting management

Lighting management zorgt ervoor dat op het juiste moment, wanneer u het nodig heeft, de juiste hoeveelheid licht aanwezig is. Niet alleen betrouwbaar maar vooral comfortabel!

 

Veilige en hoogkwalitatieve energietoevoer met de één-fase UPS systemen van Legrand

Niets zo vervelend als het WiFi-netwerk dat het laat afweten door een plotse stroomstoring. Of je betalingstransactie aan de kassa in de supermarkt of in de online webshop mislukt om dezelfde reden.

Legrand ontwikkelt met partners circulaire oplossingen

Legrand, ABB en Technische Unie zijn samen met BlueCity en ENGIE de uitdaging aangegaan om binnen 150 dagen 2 nieuwe circulaire producten en/of diensten te ontwikkelen. Deze kunnen binnen 1 à 2 jaar op de markt komen.

Zucchini Modulair Concept Configurator van Legrand

Om eenvoudig een railkokertracé voor uw project uit te werken, lanceert Legrand Nederland de Zucchini Modulair Concept Configurator.

Alles onder controle met Stop & Go!

Met Stop & Go Connected introduceert Legrand Nederland een nieuw product binnen Eliot. Dit is het Legrand IOT-programma voor geconnecteerde elektrische apparaten.

HomeTouch: één toestel voor zowel deurcommunicatie als domotica!

Voortaan beschikt men dankzij de HomeTouch van BTicino over één toestel voor domotica en deurcommunicatie, intuïtief te beheren en makkelijk te personaliseren via het touchscreen of met de app op smartphone of tablet.