Overzicht productnieuws

Weg met de stekker

Een USB-aansluiting hoort tegenwoordig in elke woning omdat via deze krachtige verbinding elektronische apparaten snel kunnen worden opgeladen.

Gira Systeem 55

De vormgeving van een schakelaar maakt het kleine verschil dat vaak wordt onderschat, maar grote accenten zet. Gira presenteert voor dit belangrijke designelement een mooie serie schakelaars.

 

Gira Systeem 106

Systeem 106 is verkrijgbaar in edelstaal, aluminium en wit gelakt. Tot de functies behoren de camera- en displaymodule, deurstation- en spraakmodule en verschillende belknopmodules.

Jaloezieën en licht in één

Gira heeft haar intelligente Systeem 3000 vernieuwd. Het Systeem 3000 omvat de besturing van licht, jaloezie en verwarming.

Gira System 3000 jaloeziebesturing

Een beperking tot drie opzetstukken voor bediening vereenvoudigt het assortiment. Zelfs het eenvoudige opzetstuk voor handmatige besturing slaat een individuele raambekledingspositie op.

Gira System 106: een modulair deurcommunicatiesysteem

Het modulaire systeem biedt de hoogste flexibiliteit bij de configuratie en te allen tijde de mogelijkheid het aan te passen of uit te breiden.

Het multitalent voor gebouwtechniek

Via het uitstekende multitouch-display kunnen alle functies intuïtief met een tik of swipe worden bediend – makkelijker dan ooit tevoren.

Sfeer in serie afdekramen

Contrasterend met de rechtlijnige E2, gaat Gira E3 voor een zachte vormentaal. De afgeronde contouren en soft-touch-oppervlakken van de afdekramen geven de moderne gebouwentechniek een sympathiek gezicht. 

Gira designconfigurator: nu met augmented reality-functie

Dat geldt ook voor de elektrotechnische installatie. Daar is veel fantasie en ervaring voor nodig. Of de Gira designconfigurator.