Overzicht productnieuws

Buiten naar binnen door daktoegang!

Veilige daktoegang met natuurlijk daglicht. Dat Gorter-luiken een veilige en praktische daktoetreding faciliteert, dat weten we al lang. Dat het bedrijf zich daarnaast focust op esthetiek en daglichttoetreding is minstens zo noemenswaardig.

Veilig genieten van de daktuin begint met Gorter

Verstedelijking en de daarmee gepaard gaande ontwikkeling van binnenstedelijke gebieden zetten onverminderd door. Datzelfde geldt voor de ontwikkeling van groendaken en daktuinen.

Gorter is klaar voor BENG

Met dakluiken realiseer je toegang tot het dakterras of daktuin, toegang tot de installaties op utiliteitsgebouwen, maar ook ventilatie en naar wens lichtinval (met een glazen dakluik).

Nieuw viersterren hotel in Eindhoven

De gunstige ligging ten opzichte van Eindhoven Airport zorgt voor een focus op zakelijke gasten.

Daglicht in het clubhuis

Het product: RHTG

RHTEP dakluik nu ook met CE

Het nieuwe extreem geïsoleerde Gorter dakluik RHTEP heeft eind mei ook een European Technical Assessment (ETA-18/0287) verkregen.

Klimmiddelen waar je U tegen zegt

De trap is een onontbeerlijk onderdeel voor een veilige en praktische toetreding tot ondergrondse ruimtes en het dak. Dat begrijpen ze bij Gorter als geen ander.

Glazen vloerluik voor meer daglicht en beleving

Het vloerluik is veilig beloopbaar en biedt een uniek zicht op bijvoorbeeld een wijnkelder of souterrain. Door de strakke vormgeving en de subtiele zwarte omlijsting is het vloerluik in vrijwel ieder interieur toe te passen.

 

Dakluik RHTEP, minimaliseren van energieverbruik

Met het Energy Performance dakluik zet Gorter het succes van de volledig thermisch gescheiden dakluiken voort. Dit dakluik blinkt uit in zijn isolatiewaarde waarbij de isolatiewaarde van de gehele dakluikconstructie Uw ≤ 0,198 W/(m².K) is.

Met een glazen vloerluik wordt de (wijn)kelder een echte eyecatcher

De daglichtopbrengst in het souterrain wordt met een glazen vloerluik vele malen groter en ook toepassing tussen zolderverdieping en de onderliggende etage behoort tot de mogelijkheden.