Overzicht productnieuws

Fiscaal voordeel met HERTALAN® RhinoBond® op het dak

Sinds 2019 is het mogelijk om met de toepassing van EPDM dakbedekking een aanzienlijk fiscaal voordeel te halen.

Brandveilige kierafdichtingen met HARDCAST FSR 40

Bepalend bij de brandontwikkeling is hierbij de mate waarin vuur en rook zich ontwikkelen en de mate van branddoorslag vanuit bijvoorbeeld de gevel naar binnen toe.

 

Luchtdichte zekerheden dankzij prefab EPDM raammanchetten

Om aan de eisen van Luchtdicht Bouwen te voldoen is een goede bouwkundige aansluiting bij kozijnen van groot belang. Tijdens de installatie van de kozijnen is de realisatie van een juiste aansluiting vaak het kritische punt.

Hoe duurzaam is EPDM dakbedekking?

De toenemende belangstelling voor duurzaamheid heeft er toe geleid dat het begrip "duurzaamheid" is gedevalueerd. Iedereen claimt duurzaam bezig te zijn, terwijl een gedegen onderbouwing vaak ontbreekt. Hoe zit dit bij EPDM dakbedekking?

Luchtdichte oplossingen in een handomdraai

Energiezuinige en energie neutrale gebouwen hebben de toekomst. Vanuit de overheid wordt een steeds strenger beleid gevoerd ten aanzien van energiezuinig bouwen.

Participatie Grondstoffenakkoord Carlisle Construction Materials BV

Het startpunt om samen met bedrijven, overheden, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties aan de slag te gaan is centraal opgenomen in het “Grondstoffenakkoord”.

Brandveilige kierafdichting, klasse B. Met HARDCAST® FSR 40

De eisen met betrekking tot de brandveiligheid spelen bij zowel nieuwbouw als renovatiewerkzaamheden een steeds grotere rol.

Introductie EPDM dakboek tijdens 20-jarig bestaan VESP

VESP is de organisatie die zich al meer dan 20 jaar bezighoudt met de promotie van EPDM-dakbedekkingssystemen in de breedste zin van het woord.

Economisch de meest duurzame oplossing voor het platte dak

Deze exponentiële groei is te verklaren doordat de unieke producteigenschappen van EPDM bij een steeds groter publiek bekend worden.

'Het EPDM marktaandeel blijft onvermoeid doorgroeien'

Dakbedekkingen zijn zo oud als de weg naar Rome en zijn er in allerlei soorten en maten. Van bitumen tot rieten daken, parkeerdaken en dakpannen. Kortom een bouwkundig verschijnsel dat bij de realisatie van een gebouw keer op keer terugkomt.