Overzicht productnieuws

Solide basis voor het platte dak

Met een dikte van 3 mm vormt EshaBase G EPS een solide en vlakke basis voor zowel meerlaagse mechanisch bevestigde, als voor losliggende geballaste dakbedekkingssystemen.

BMI EverGuard: veelzijdige bescherming en volledig recyclebaar

BMI EverGuard is een dakbaan op basis van TPO (thermoplastisch polyolefine) versterkt met een speciaal ontwikkeld polyester weefsel dat op elk plat dak kan worden toegepast.

Icopal introduceert bitumenbestendige kunststof op Nederlandse markt

Icopal breidt het assortiment kunststof dak- en afdichtingsbanen uit met het merk WOLFIN. Met WOLFIN biedt Icopal een oplossing voor afdichtingen waaraan bijzondere eisen worden gesteld.

Icopal helpt totaalkosten van dakbedekking verlagen

Verkeerde zuinigheid kan de eigenaar van een dak flinke financiële parten spelen. Een veelvoud van het aanvankelijk uitgespaarde bedrag kan namelijk opgaan aan het latere onderhoud.

Noxite zuivert de lucht waar nodig

Voor beide locaties, nabij een luchthaven en in de buurt van drukke wegen, zijn strenge eisen ten aanzien van luchtkwaliteit van kracht. En juist in deze gebieden is met Noxite dakbedekking veel winst voor het milieu te behalen.

Duurzaam totaalsysteem voor elk dak

De keuze in dakrollen en folies voor eenlaagse dakafdichting is groot. Naast eenlaags toe te passen bitumen, PVC of EPDM dakbedekking is er POCB.

Daklekkage snel verhelpen met vloeibare reparatiekit Seal-a-Leak

Icopal brengt met Seal-a-Leak een nieuwe reparatiekit op de markt waarmee ernstige lekkage van daken snel en effectief permanent kan worden verholpen.

Quadro by Icopal dakpanelement combineert design met sterkte

Een solide en superlicht dakpanelement met een strak uiterlijk: Quadro by Icopal is dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie.

Icopal gelooft in duurzaamheid...

Duurzaamheid ziet u terug in onze producten, maar ook in de manier waarop ons bedrijf een rol speelt in de samenleving.

Icopal zet voor haar duurzame beleid in op de volgende pijlers:

Duurzaam bouwen met ‘groenste’ dakbedekking

Slechts één laag Universal dakbedekking is nodig om een sterk en duurzaam waterdicht dak te maken. Verwerking zonder brander maakt deze dakrollen geschikt voor brandveilige ontwerpen, zoals NEN 6050 voorschrijft.