Overzicht productnieuws

De échte waarde van slank isoleren

In een stedelijke omgeving is de ruimte beperkt. Architecten, ontwikkelaars en investeerders zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om het rendement van het vastgoed te vergroten.

Kingspan Insulation levert slimme (na-)isolatieoplossingen

Kingspan Insulation, marktleider op het gebied van hardschuimisolatie, heeft een ruim assortiment slimme en duurzame isolatieoplossingen.

Dé standaard in spouwmuurisolatie heet Kooltherm K108

Met een unieke lambda-waarde van 0,018 W/m⋅K én een DUBOkeur, is de Kooltherm K108 Spouwplaat niet alleen een de best presterende hardschuim isolatieplaat, maar behoort deze ook nog eens bij één van de meest duurzame keuzes.

Toekomstbestendig na-isoleren met Kingspan

De energie-index van woningen verbeteren voor meer comfort en een lagere energierekening – dát is het doel van toekomstbestendig renoveren.

Kingspan Insulation biedt uitgebreid scala aan isolatieoplossingen

De toekomst van de bouw is aan het veranderen. Ontwikkelingen als gasloos bouwen en de nieuwe eisen voor bijna energie neutrale gebouwen (BENG) moeten leiden tot een nieuwe en energiezuinige manier van bouwen.

Nieuwe dikte voor de populaire iSoEasy Pro Hellend Dakplaat

Kingspan Insulation introduceert de iSoEasy Pro Hellend Dakplaat in een nieuwe dikte van 128 mm.

Gasloos bouwen met Kooltherm

Door het vervallen van de aansluitplicht worden nieuwe gebouwen niet langer op gas aangesloten en zien we een opkomst van de warmtepomp.

 

Kooltherm K108 Spouwplaat beschikt over milieuvriendelijk keurmerk DUBOkeur

Naast efficiënt en rendabel is deze spouwmuurisolatie dus nu ook erkend milieuvriendelijk. De ideale keuze voor al uw spouwmuurconstructies.

 

Duurzaam bouwen doe je met Kooltherm

Goede isolatie is de beste manier om het energieverbruik in gebouwen terug te dringen. Door goede isolatie toe te passen is er minder verwarming en koeling nodig.

Fire Seminar: Brandveilige gevels

Donderdag 20 september 2018 organiseert Kingspan de 7e editie van het Fire Seminar op de Twente Safety Campus van Troned in Enschede. Hierbij staat de brandveiligheid van gevels centraal.