Overzicht productnieuws

Bewoners en badgasten genieten van aantrekkelijke dorpskern

Wat ontwerpt een architect het liefst? Jan-Paul Bron van Zeelenberg Architectuur in Ouddorp heeft een duidelijke voorkeur: “Een project op een levendige locatie.”

Spectral van VEKA geeft de kozijnen een fluweelachtige uitstraling

Nijhoff ontwierp 11 van de 23 woningen in het project. In twee van deze woningen is VEKA SPECTRAL, het nieuwe kleursysteem van VEKA, voor het eerst in Nederland toegepast.

Verdiept profielsysteem combineert fraai met Engelse stijl

Het Twentse veendorp Westerhaar-Vriezenveensewijk – het dorp met de langste plaatsnaam van Nederland – ligt in een prachtige regio. Dichtbij ligt bijvoorbeeld het laatste hoogveengebied van Nederland, de Engbertsdijkvenen.

Duurzamer én mooier: galerijflats Hertmebrink in Enschede

Modernisering en verbetering van het wooncomfort stonden voorop bij de renovatie van twee galerijflats aan de Hertmebrink in Enschede.

Helemaal herkenbaar en toch anders

Hoe ga je respectvol en slim om met een gebouw van cultuurhistorische waarde? Bewaren wat er is, volstaat niet, want zo’n gebouw heeft ook nieuw leven nodig. De watertoren aan de Turfmarkt in Zwolle is een perfect voorbeeld.

Deceuninck ontvangt VinylPlus®-productlabel

Deceuninck kondigt met trots aan dat zijn Zendow-gamma het VinylPlus®-productlabel heeft ontvangen. Dat gebeurde na een diepgaande audit uitgevoerd door BRE, een Brits onafhankelijk onderzoeksinstituut.

Uniek gevelbeeld moest even landen

Een duidelijk herkenbare stijl? Dat is niet wat architect Hilbert Oosterveen en zijn collega’s bij Palazzo nastreven. “Een typische Palazzo-stijl zal je in onze projecten niet ontdekken. Vertrekpunt bij elke opdracht is goed luisteren.

Geluidswerende oplossingen met kunststof kozijnen?

In ons drukke, dichtbevolkte land groeit de behoefte aan kunststof kozijnen die optimale thermische isolatie bieden en tegelijkertijd voor optimale geluidsisolatie zorgen.

Het mooiste kozijn is ook het sterkste kozijn

Op de Polyclose presenteert VEKA het nieuwe hoekverbindingssysteem voor de Nederlandse markt. Het biedt het beste van twee werelden: kozijnen met de sterkste verbinding én de fraaiste uitstraling.

VEKA profielsystemen gecertificeerd met VinylPlus-productlabel

Duurzaam en milieuvriendelijk produceren met optimaal hergebruik van grondstoffen heeft de toekomst. De EU zet daarom in op de circulaire economie. De vertaling naar concrete beleidsmaatregelen duurt echter (te) lang.