Overzicht productnieuws

De ‘Winspirator’ van Deceuninck

Onlangs is de online inspiratietool ‘Winspirator’ van Deceuninck live gegaan.

Onzichtbare binnendeuren

In het Belgische Adegem was strakke vormgeving de norm voor deze nieuwbouw eengezinswoning met kantoorruimte. De argenta invisidoor DL en SDX-binnendeursystemen passen er perfect in het plaatje.

Project Fabrick in Almere Poort: uniek grootsteeds gevelbeeld

‘Een snufje Amsterdam en een snufje New York’, beloofde de verkoop-brochure. Die belofte is zonder meer waargemaakt.

Bezoek Deceuninck op Fensterbau vanuit je huis

Na een fantastische lancering tijdens Polyclose in januari, wilde Deceuninck ook op Fensterbau Frontale groots uitpakken met al zijn innovaties.

 

IDA, Interior Doors Aluminium

IDA, ofwel 'Interior Doors Aluminium', springt in op de trend van minimalistische binnendeuren -en wanden met een industriële steellook.

Licht en ruimte: het voordeel van slanke aluminium ramen en deuren

Bij Aliplast Aluminium Systems ben je aan het juiste adres voor het creëren van een minimalistische stijl van ramen en deuren, zowel voor binnenafwerking als buitenschrijnwerk.

Verleng de zomer met SUNFLEX terrasoverkapping

Een terras in de tuin biedt niet alleen meer woonruimte, maar ook buitenruimte. Vaak verplaatst het leven zich naar buiten - op het terras wordt gegeten, gespeeld en ontspannen, zolang het weer het toelaat.

GND levert deuren die voldoen aan BBL-eisen

Rookverspreiding is bij brand in gebouwen een groot probleem. Hoe de rook zich verspreidt en hoe dit kan worden beperkt is nog onvoldoende bekend.

NIEUW: Invisidoor ‘S’, de schuifdeur in hetzelfde vlak als de wand

Het deurblad van de Invisidoor S (met de ‘S’ van ‘Slide’) valt in gesloten stand perfect in hetzelfde vlak van de wand waarin die ingewerkt zit.

 

Aluminium raamsystemen Aliplast zijn uitermate geschikt voor renovatieprojecten

Aliplast Aluminium Systems beschikt over een uitgebreid gamma aan aluminium ramen, deuren en schuifsystemen die uitermate geschikt zijn voor renovatieprojecten.