Overzicht productnieuws

De Peperklip: opknapbeurt met respect voor iconisch ontwerp

Op de Kop van Zuid in Rotterdam is het opvallende gebouw De Peperklip na een grondige en broodnodige opknapbeurt volledig in ere hersteld. Gevels, trappenhuizen en de woningen zelf: alles werd onder handen genomen.

Belned MegaAir ventilatieroosters: de missing link met buiten

De constante toevoer van verse lucht voorkomt het teveel aan koolstof-dioxide, waterdamp en onprettige luchtjes in huis. Juist in deze tijden, waarin we allemaal veel binnen verblijven, is deze ‘missing link’ met buiten belangrijk.

 

EWT windturbines uitgerust met inbraakwerende Renson ventilatieroosters

En daarvoor klopte de fabrikant aan bij Renson. Voorwaarde was wel dat de turbines – door die uit te rusten met ventilatieroosters – op het vlak van inbraakwerendheid niets mochten inboeten.

 

Productcombinatie Renson en Kawneer brengt het comfort ook bij de monteur

Bij Alkondor Hengelo weten ze hoe prettig dat werkt.

Belned introduceert MegaAir ventilatieroosters

Het ventileren van een woning is van belang voor een gezond binnenklimaat. Als specialist in beglazingsartikelen heeft Belned een ruim assortiment ventilatieroosters.

Belned biedt met Tunal oplossingen voor beter leefklimaat in huis

Ventileren is van belang om een teveel aan koolstofdioxide, waterdamp en onprettige luchtjes in huis te voorkomen.

Renson Invisivent NL afgestemd op stelkozijn-montage

De Invisivent raamventilatieroosters van Renson zorgen voor de continue toevoer van verse lucht als basisvereiste voor een gezond binnenklimaat. De roosters worden bovenop het raamkozijn gemonteerd.

Geluiddempende ventilatieroosters met vergrote doorlaat

Van de geluiddempende ventilatieroosters is de doorlaat vergroot en de productietechniek vernieuwd, waardoor sneller en met een constante kwaliteit kan worden geleverd.

 

Tunal comfortoplossingen voor beter leefklimaat binnenshuis

Belned levert met de Tunal ventilatieroosters kwaliteitsoplossingen op het gebied van ventilatie. Luchtdicht bouwen om warmteverlies te beperken heeft tot gevolg dat er niet genoeg verse lucht in de woning komt.

Download gratis de white paper "Ventilatieroosters, luchtroosters"

Ventilatieroosters vormen de verbinding tussen luchtkanalen en de ruimtes waarop die luchtkanalen zijn aangesloten. Ook worden luchtroosters gebruikt om aangrenzende ruimtes met elkaar in open verbinding te brengen.