Overzicht productnieuws

Belned biedt met Tunal oplossingen voor beter leefklimaat in huis

Ventileren is van belang om een teveel aan koolstofdioxide, waterdamp en onprettige luchtjes in huis te voorkomen.

Renson Invisivent NL afgestemd op stelkozijn-montage

De Invisivent raamventilatieroosters van Renson zorgen voor de continue toevoer van verse lucht als basisvereiste voor een gezond binnenklimaat. De roosters worden bovenop het raamkozijn gemonteerd.

Geluiddempende ventilatieroosters met vergrote doorlaat

Van de geluiddempende ventilatieroosters is de doorlaat vergroot en de productietechniek vernieuwd, waardoor sneller en met een constante kwaliteit kan worden geleverd.

 

Tunal comfortoplossingen voor beter leefklimaat binnenshuis

Belned levert met de Tunal ventilatieroosters kwaliteitsoplossingen op het gebied van ventilatie. Luchtdicht bouwen om warmteverlies te beperken heeft tot gevolg dat er niet genoeg verse lucht in de woning komt.

Download gratis de white paper "Ventilatieroosters, luchtroosters"

Ventilatieroosters vormen de verbinding tussen luchtkanalen en de ruimtes waarop die luchtkanalen zijn aangesloten. Ook worden luchtroosters gebruikt om aangrenzende ruimtes met elkaar in open verbinding te brengen.

Nieuwe Invisivent NL afgestemd op stelkozijn-montage

Renson heeft een nieuwe variant op de Invisivent raamventilatie in het assortiment, specifiek afgestemd op de Nederlandse stelkozijn-montage. De Invisivent raamventilatieroosters worden steeds bovenop het raamkozijn gemonteerd.

'Stem de drie componenten van NOM af zodat het energieverbruik tot nul kan worden gereduceerd'

Voor NOM gaan wij uit van een woning waarbij het totaal energieverbruik van die woning lager of gelijk is aan de hoeveelheid energie die deze woning opwekt. Het gaat ons er daarbij om dat het netto energieverbruik tot nul gereduceerd wordt.

Duco levert ventilatieroosters voor gezonde en akoestische leefomgeving in studentencomplex Amsterdam

Wie in Amsterdam en ver daarbuiten naar de naam vraagt van één van de misschien wel meest besproken studentencomplexen van Nederland, heeft een grote kans dat hij Ravel Residence als antwoord te horen krijgt.

Smart Homes verbeteren de gezondheid

Zij kiezen bewust voor de bijkomende voordelen, zoals mogelijke kostenbesparingen, verhoogd wooncomfort, hogere energiebesparing en een gezonder binnenklimaat.

Aralco voortaan onder merknaam ‘Renson’ op de markt

Als internationale trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen, geeft Renson hiermee extra invulling aan z’n ambitie om Nederlandse klanten beter te kunnen bedienen met een ruimer assortiment.