Overzicht productnieuws

Zendow#neo Premium ramen & deuren: voucher tot €300

De energieprestaties van je woning vallen of staan met de mate waarin je bouwschil is geïsoleerd.

Aluminium vliesgevels van Hermeta geven wind, water en geluid geen kans

De uit aluminium en glas bestaande vliesgevels kennen binnen een gebouw een ruime toepassing.

Grote ontwerpvrijheid met aluminium dagkanten

Roval Aluminium is als totaalleverancier van aluminium bouwproducten, zoals waterslagen, muurafdeksystemen, balustersystemen, dakranden, muurroosters en lamellenwanden en dakrandbeveiligingssystemen toonaangevend maatwerkspecialist.

Download de gratis white paper "Kozijnen, ramen, deuren, Kunststof"

Onder Kunststof kozijnen, ramen en deuren worden verstaan gevelvullende elementen die fabrieksmatig, met behulp van PVC-profielen (stijlen en dorpels) tot een zelfdragend bouwdeel, zoals kozijnen, raamstroken en/of puien, eventueel met vaste vulli

Houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen, kan dat zomaar?

Menig woningeigenaar kent het probleem: houten ramen en kozijnen, die om de zoveel jaar onderhoud vergen.

Duurzaam renoveren met aluminium

Het verduurzamen van woningen is in veel gemeenten en in regionale samenwerkingsverbanden speerpunt van het woningbeleid. Verduurzamen richt zich daarbij voor een belangrijk deel op het terugbrengen van het energieverbruik.

De mogelijkheden van aluminium dagkanten

Roval Aluminium is toonaangevend maatwerkspecialist in aluminium bouwproducten voor daken en gevels en voor exterieur en interieur.

Deceuninck Zendow neo kozijn scoort hoog op inbraakwerendheid

Bij recent uitgevoerde onafhankelijke inbraakwerendheidstesten behaalden de Deceuninck Zendow#neo kozijnen probleemloos weerstandsklasse 2.

Nieuwe serie vensterbanken Stonosil zijn strak, modern en stijlvol

Wie strakke, stijlvolle binnenvensterbanken zoekt die uniform gekleurd zijn of als natuursteen ogen maar toch duurzaam, onderhoudsvriendelijk en kras-, vocht- en uv-bestendig zijn (eigen aan kunststof), komen uit bij Deceuninck.

Deense Zeemanskerk vraagt om studie en samenwerking

De ligging van de Deense Zeemanskerk is Rotterdams ten top. Het gebouw wordt weerspiegeld in het water van de Coolhaven en op de achtergrond schittert de Euromast.