Overzicht productnieuws

Invisidoor opent deuren naar projecten in de kantoorsector

Interieurarchitect Charles Schinckus van het bureau MonArchi deed de inrichting van het volledige kantoorgebouw met de begane grond en daarboven vier etages, variërend van een cafetaria, vergaderruimtes, directieverdieping, kantoren, verschillende

Omnia: een passende combinatie voor iedere sparing

Of het nu gaat om een inpandige woningtoegangsdeur in een woontoren of een brandwerende en beveiligde HPL-deur voor uw archief, voor iedere gewenste functionaliteit biedt Berkvens een passende combinatie als complete set.

Introductie stijlvolle deurkruk in antracietgrijs

Ook deuren kunnen een echte eyecatcher in een woning zijn. Een stijlvolle deurklink in een opvallende kleur helpt daarbij. Intersteel introduceert een viertal deurkrukken in de kleur antracietgrijs.

De standaard in onzichtbare binnendeuren

Invisidoor is de naam van het argenta pakket om binnendeuren onzichtbaar in te werken, strak in de wand en zonder zichtbare technieken.

Meest minimalistische schuifdeur in hetzelfde vlak als de wand

Binnendeuren zonder zichtbare omlijsting, scharnieren en zelfs plinten: het lijkt intussen een vanzelfsprekendheid in strakke en minimalistische interieurs. En daar heeft argenta met het Invisidoor systeem heel wat aan bijgedragen.

Argenta Invisidoor S wint iF Design Award 2019

Onzichtbare deursystemen zijn dé trend voor een tijdloos interieur met een strak en minimalistisch ontwerp. Dat geldt uiteraard ook voor de Invisidoor S van argenta.

Italiaans design met Nederlandse signatuur

Opgericht in 1911 heeft het Italiaanse Olivari altijd gezocht naar het maximale in kwaliteit en creativiteit. Hiertoe werkt zij samen met de beste ontwerpers en architecten.

argenta Invisidoor DL Smart Entrance: aanraken volstaat om te openen

Het Invisidoor DL onzichtbare binnendeursysteem van argenta is nu ook beschikbaar in een ‘Smart Entrance’ variant. Die is uitgerust met een elektrisch slot dat automatisch ontgrendelt wanneer je de vlakliggend ingewerkte handgreep aanraakt.

Nieuwe argenta Invisidoor DL Smart Entrance: aanraken volstaat om te openen

Die is uitgerust met een elektrisch slot dat automatisch ontgrendelt wanneer je de vlakliggend ingewerkte handgreep aanraakt. Het slot wordt aangedreven door 4 AAA-batterijen, die in totaal maar liefst 35.000 openingen lang meegaan. 

Deurbeslagmarktleider Argent Alu neemt specialist in schuifdeurbeslag ROB over

Zowel het bestaande Argent Alu merk ‘argenta’ als ‘ROB’ blijven naast elkaar bestaan, maar met deze overname profileert Argent Alu zich nog sterker als totaalaanbieder van gespecialiseerde oplossingen voor binnendeuren.