Overzicht productnieuws

Hommage aan uitvinding van Piet Berkvens

Met de speciale Honeycomb 1950 brengt Berkvens Deursystemen een ode aan grondlegger Piet Berkvens. Precies 70 jaar geleden bedacht hij de honingraatvulling voor binnendeuren.

Oog voor elegantie, liefde voor licht

Svedex introduceert deze maand haar gloednieuwe deurenserie Form. Een deurenserie met een opvallend slanke en minimalistische uitstraling.

Traditionele paneeldeuren met moderne techniek

Design en techniek kunnen volgens Svedex perfect samen gaan. Dit is te zien in de traditionele Cameo paneeldeur modellen die zijn uitgevoerd in een compleet nieuw jasje.

Nieuw: Berkvens Slim Frame® glaslatten

Berkvens voorziet sinds 1 juni 2020 haar Berkopal HPL deuren van Slim Frame® glaslatten. Deze slanke glaslat vervangt de bekende, dik opliggende glaslat.

Zwarte houten binnendeuren met industriële uitstraling

De industriële look is niet meer weg te denken uit de Nederlandse interieurs. Waar veel trends slechts een kort leven kennen, lijkt deze trend een vaste waarde. Stoer, robuust, ruimtelijk en met een vintage tintje.

Verdi: plafondhoge deuren en kozijnen in iedere nieuwe woning

De combinatie van een afgelakte plafondhoge binnendeur met houten of stalen kozijn en bijpassend garnituur, geeft élke nieuwe woning meer klasse.

 

Berkvens wint Dutch Interactive Award 2019

Berkvens Deursystemen won eind juni tijdens de uitreiking van de Dutch Interactive Awards (DIA) 2019 de gouden prijs in de categorie B2B Commerce.

Deurproducent stopt met gebruik merbau

Aan Berkvens Deursystemen is op 19 april 2018 het STIP-bedrijfskeurmerk uitgereikt. Het STIP-certificaat bewijst dat al het door Berkvens verwerkte hout afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos (FSC of PEFC).

 

Svedex creëert karakter door contrast nieuwe collectie binnendeuren

Nieuwe ontwikkelingen in deurmodellen, garnituren en schuifdeursystemen, die in het teken staan van een eigentijdse toevoeging van de kleur zwart in haar collectie.

Verdi: plafondhoge deuren en kozijnen in iedere nieuwe woning

Met Verdi is dit niet langer kostbaar maatwerk, maar een betaalbare totaaloplossing. De combinatie van een afgelakte plafondhoge binnendeur met een afgesteld stalen kozijn en bijpassend garnituur, geeft élke nieuwe woning meer klasse.