Overzicht productnieuws

Hefdeuren

Hefdeuren zijn deuren die in zijn geheel opgehesen worden. Hefdeuren schuiven met een elektrische aandrijving van kabels met rollen over twee rails die verticaal langs de deur zijn bevestigd.

Strokengordijnen

Strokengordijnen zijn opgebouwd uit soepele stroken zacht PVC, die met een gedeeltelijke overlap scharnierend zijn opgehangen aan een metalen frame van buis- of hoekprofielen (een strokenhouder), of eventueel aan rails opgehangen met behulp van ro

Speciale snelloopdeuren voor cleanrooms

De productie in geconditioneerde omgevingen is tegenwoordig voor veel ondernemingen noodzaak geworden. Een stijgend aantal aan gedefinieerde regels en normen vereisen betrouwbare speciale deuren voor cleanroom-toepassingen.

'De regelgeving omtrent brandwerendheid staat een grote verandering te wachten'

Industriële deuren; belangrijke afsluitingen die panden beveiligen tegen inbraak en vandalisme. Maar hebben ook vaak een extra (geluids)isolerende functie.

De deur in vijf definities

Industriële deuren hebben in de dikke Van Dale, Wikipedia, Joost de Vree, het Groene Woordenboek en het Kluwer Bouwkunde woordenboek Nederlands-Engels-Duits geen eigen lemma.

Merford stalen buitendeuren: complexe deuren kunnen ook mooi zijn

Wanneer men aan stalen buitendeuren denkt, ziet men vaak een robuuste, industriële deur voor zich.

Geïsoleerde spiraaldeuren en turbodeuren voor de industrie

Energiebesparend, hoger rendement en optimale snelheid: dit zijn de unieke eigenschappen van de Serie S Spiraal- & Turbodeuren van EFAFLEX. Snelloopdeuren van EFAFLEX bereiken topsnelheden tot ruim 4,0 m/s.

'Snelloopdeuren: Kwaliteit en ROI weer belangrijk voor eindgebruiker'

Beweegbare constructie, we kennen ze in vele vormen en maten. Denk aan rolhekken, rolluiken en schaarhekken van winkelcentra. Afsluitingen die panden beveiligen tegen inbraak en vandalisme.

Een overheaddeur ontworpen voor snelheid

De nieuwe ASSA ABLOY OH1042S is speciaal ontworpen voor bedrijven die hun goederen snel en efficiënt door willen laten stromen door overheaddeuren

EFAFLEX biedt maximale warmte-isolatie met EFA-THERM®-lamellen

Als Global Player zijn wij ons bijzonder bewust van het enorme belang van de energiethematiek.