Overzicht productnieuws

Doe je wettelijke energiebesparingsplicht en gebruik de JET BIK kennis en rekentool

Verbruikt je bedrijfspand, kantoor of winkel jaarlijks minimaal 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas? Dan ben je vanaf nu wettelijk verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen.

Is dit de grootste vlakkelichtkoepel van Nederland?

Tijdens de beurs Gevel2018 afgelopen januari werd de Vlakkelichtkoepel 2 Delen officieel op de markt geïntroduceerd.

 

Dag- en kunstlicht verenigd in het grootste platdakraam

Zo is er op ieder moment het meeste daglicht met een natuurlijke lichtkleur in de woning. Dit heeft een positief effect op het welzijn, wooncomfort en de gezondheid van de bewoners.

JET ModuGlas Bouwpakket: Mooi makkelijk

Het zelfbouwpakket is in delen te vervoeren en zonder hijskraan te plaatsen. Ook op moeilijk bereikbare daken. Het Zelfbouwpakket wordt inclusief houten opstand geleverd. 

Illumy by Luxlight: het meest complete platdakraam met elektrische buitenzonwering

Illumy heeft een lichtoppervlak vanaf 1,6 tot ruim 10 m2 en is daarmee het grootste platdakraam dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Leverbaar zijn drie modellen: lessenaarsdak, lessenaarsdak tegen muur en zadeldak.

Illumy by Luxlight: duurzame platdakramen voor energieneutraal bouwen

Het nieuwste Illumy-platdakraam met geïntegreerde led-verlichting is probleemloos toepasbaar in alle bouwconcepten die zijn gericht op duurzaamheid en energiebesparing.

Illumy by Luxlight: grootformaat platdakramen die passen in uw planning

U heeft de opdracht binnen. De renovatie van een jaren '70 woning inclusief realisatie van een aanbouw. Om aan de prestatie-eisen zoals vastgelegd in het Bouwbesluit te voldoen, wil uw opdrachtgever een platdakraam voor meer daglichttoetreding.

Drie bijzondere daklichten, dakramen en lichtstraten

In onze moderne gebouwen worden de eisen die aan daglicht toelatende voorzieningen in gebruiksruimten gesteld worden, steeds strenger.

Luxlight platdakramen voor een hoog wooncomfort en lagere energiekosten

Door de hoge isolatiewaarden van het toegepaste glas vallen de energiekosten ook nog eens aanzienlijk lager uit dan bij andere daglichtoplossingen. 

Ervaar het gemak van Luxlight-platdakramen op de bouw

Bouwprofessionals in de particuliere woningbouw nemen bij renovatieprojecten ook het plaatsen van daglichtoplossingen in het plat dak voor hun rekening.