Overzicht productnieuws

Stijlvolle daklichten en lichtstraten van Vlakkelichtkoepel

Ze combineren strak design en een lage opbouw met eenvoud in montage. En ze zijn verkrijgbaar in iedere maat, met verschillende opties en kenmerken, tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Stijlvolle Daklichten: voor elk plat dak en in elke maat

Ze combineren strak design en een lage opbouw met eenvoud in montage. En ze zijn verkrijgbaar in iedere maat, met verschillende opties en kenmerken, tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Inbraakwerende Vlakkelichtkoepels? Uiteraard!

De vlakkelichtkoepels van Heruvent B.V. zijn getest door SKG-IKOB op inbraakwerendheid. Hierbij is getest volgens Nederlandse en Europese normering: NEN 5096:2011 en EN1627:2011.

Vlakkelichtkoepel.nl en isolatie: 3 x uitstekende prestaties

De vlakkelichtkoepel heeft een uitstekende isolatiewaarde. Hij wordt voorzien van HR++ veiligheidsglas of Triple veiligheidsglas. De geïsoleerde opstand heeft een hoge isolatiewaarde.

Lichtkoepels en daklichten: technische eigenschappen

De specifieke eigenschappen van acrylaat, PC en GRP maken ze erg geschikt voor met name lichtkoepels en daklichten.

Amsterdams VMBO grondig gerenoveerd en uitgerust met 19 vlakke lichtkoepels

Het Amsterdamse Mundus College wil haar leerlingen op elk moment van de dag een plezierige en veilige omgeving bieden, zowel tijdens de lesuren als tijdens alle naschoolse activiteiten.

Heruvent introduceert brandwerende daklichten met HR++ isolatieglas

Het daklicht is getest door het brandlaboratorium van Peutz.

Nieuwe lichtkoepel van 3.480m2 voor Center Parcs

Met 900 nieuwe 3-wandige, heldere koepels is in slechts 4 weken een koepeloppervlak van 3.480 m2 gerealiseerd voor nog meer daglicht.

VELUX introduceert 's werelds eerste lichtkoepel met gebogen glas

Dankzij het gebogen ontwerp wordt regen van het glas afgevoerd, waardoor de lichtkoepel geschikt is voor volledig platte daken. “Deze lichtkoepel is een mijlpaal voor de plat dak-markt. Het elegante design sluit naadloos aan op het dak.

Extra groot prefab dakraam Vlakkelichtkoepel XL

Dit prefab dakraam wordt net als de standaard vlakkelichtkoepel compleet in één geheel geleverd. De HR++ of triple beglazing zit hierbij al verwerkt in de opstand.