Overzicht productnieuws

Nog meer opbrengst uit jouw dak!

Het opwekken van zonne-energie door middel van zonnepanelen is tegenwoordig een populair item. Misschien heb je al zonnepanelen op je dak of denk je na over het plaatsen van een zonneboiler.

Storax RWA-lichtkoepels: compleet systeem voor rook- en warmteafvoer

Storax biedt als verdeler van Skylux diverse systemen van RWA-lichtkoepels (rook- en warmteafvoer). Deze RWA-lichtkoepels spelen een essentiële rol bij brand: ze kunnen automatisch opengaan, waardoor rookvrije zones gecreëerd worden.

Glazen lichtkoepels voor renovatieprojecten

De nieuwe Skylux iWindow Flex  is namelijk de eerste opengaande glaskoepel waarbij de klant zélf de opstand kiest. De elektrische motor die de koepel opent, zit immers in het pvc-raam verwerkt in plaats van in de opstand.

Storax leverancier van afbouwmaterialen, óók voor daken

Met de recente toevoegingen van lichtkoepels en dakdoorvoeren wordt het assortiment van Storax steeds groter op het gebied van afbouwproducten voor daken.

 

Stijlvolle Daklichten en Lichtstraten van Vlakkelichtkoepel

Ze combineren strak design en een lage opbouw met eenvoud in montage. En ze zijn verkrijgbaar in iedere maat, met verschillende opties en kenmerken, tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Vlakkelichtkoepels met buiten- of binnenzonwering

Deze wordt na plaatsing van het daklicht compleet gemonteerd op de Vlakkelichtkoepel aangebracht. Wel zo gemakkelijk.

 

Inbraakwerende Vlakkelichtkoepels? Uiteraard!

De vlakkelichtkoepels van Heruvent B.V. zijn getest door SKG-IKOB op inbraakwerendheid. Hierbij is getest volgens Nederlandse en Europese normering: NEN 5096:2011 en EN1627:2011.

Vlakkelichtkoepel.nl en isolatie: 3 x uitstekende prestaties

De vlakkelichtkoepel heeft een uitstekende isolatiewaarde. Hij wordt voorzien van HR++ veiligheidsglas of Triple veiligheidsglas. De geïsoleerde opstand heeft een hoge isolatiewaarde.

Lichtkoepels en daklichten: technische eigenschappen

De specifieke eigenschappen van acrylaat, PC en GRP maken ze erg geschikt voor met name lichtkoepels en daklichten.

Amsterdams VMBO grondig gerenoveerd en uitgerust met 19 vlakke lichtkoepels

Het Amsterdamse Mundus College wil haar leerlingen op elk moment van de dag een plezierige en veilige omgeving bieden, zowel tijdens de lesuren als tijdens alle naschoolse activiteiten.