Overzicht productnieuws

Energiezuinigheid? Ja, … maar zonder concessies op gezond en comfortabel leven!

Nieuwbouw anno 2021 draait om klimaatbewustzijn, circulariteit, NOM, BENG. Als specialist in ventilatie én zonwering ziet Renson de eisen op dat vlak in de eerste plaats als uitdagingen.

Op weg naar circulariteit: Jaga Oxygen2

In lijn met kernwaarde “Respect Nature” staat Jaga nooit stil in de zoektocht naar efficiënter en duurzamer materiaalgebruik, bijvoorbeeld bij de Oxygen2 ventilatie-unit.

Aria Pro: decentraal ventilatiesysteem met warmteterugwinning

De nieuwe Aria Pro 60 is een ventilatiesysteem met warmteterugwinning om eenvoudig en goed individuele leefruimtes te ventileren; zoals appartementen, studentenkamers, zorgunits, zolders, vakantiewoningen, etc.

Een derde van de Nederlanders is meer gaan ventileren door corona

Dat ventilatie belangrijk is voor gezonde en frisse lucht in huis was al lang bekend, maar door het coronavirus komt het onderwerp nog meer bij mensen in het vizier.

Fluisterstil, vraaggestuurd en perfect geïntegreerd

In het strakke ontwerp van deze moderne villa in het Belgische Lembeke was geen plaats voor raamventilatieroosters. En dus kwam de Endura Delta in het vizier. Die WTW ventilatie-unit werd perfect geïntegreerd in deze verbouwde bungalow.

Gezond en veilig ventileren met Oxygen2

Zuivere lucht is belangrijk voor jong en oud. Oxygen2 van Jaga zorgt voor energiezuinige ventilatie in je woning, op school of zorginstelling.

Ervaar het nieuwe geluid van stilte

Vandaag introduceert Vent-Axia een nieuwe moderne badkamer- en toiletventilator aan het grote publiek. De vernieuwde Mute is de stilste ventilator in zijn soort, met slechts 12dB(A) bij een debiet van 35m³/h nauwelijks hoorbaar.

Duco RoofFan tilt collectieve afvoer met vraagsturing naar een hoger niveau

De druksturing zorgt voor een perfecte verdeling van de debieten in gestapelde woningbouw. In combinatie met de Intelli Air Valve of iAV biedt de Duco RoofFan de oplossing voor het eerste compleet vraaggestuurde collectief C-systeem.

Spoelen met verse lucht beperkt verspreiding van virussen binnenshuis

Ventileren wordt steeds nadrukkelijker naar voor geschoven als preventiemaatregel om het risico op verspreiding van het COVID-19 virus binnenshuis tot een minimum te beperken.

Renson Healthbox 3.0

Wat de technieken in een onlangs gerealiseerd appartementsgebouw met drie wooneenheden in het Belgische Herenthout betreft, opteerden aannemer en installateur voor de nieuwe geconnecteerde, vraaggestuurde ventilatie-units Healthbox 3.0 van Renson.