Overzicht productnieuws

Breng de natuur naar binnen met een uitklapbaar balkon

Een prachtig appartement of loft hebben met een mooi uitzicht, volop daglicht en ruimte, maar toch jaloers zijn op vrienden of familie die een grote tuin of fijn balkon hebben. Haal dan buiten naar binnen en creëer een inpandig balkon.

Domotica - de toekomst voor een gezond binnenklimaat

Ons leven wordt tegenwoordig op allerlei manieren makkelijker gemaakt door technische systemen, digitale tools en apps. Ook gebouwen worden steeds meer zelfdenkend en zelfsturend.

Schuifdakramen

Met een dakraam komt er al veel licht en lucht op plekken, die daarvoor nog in het donker gehuld werden.

VELUX lanceert dakraam voor hoge inbouw

Voor het creëren van een gezond en prettig binnenklimaat is het belangrijk om dakramen zo te positioneren dat er voldoende daglicht binnenkomt en ze regelmatig geopend kunnen worden om frisse lucht binnen te laten.

FAKRO dakramen: voor elke woonwens een passend glaspakket

Een dakraam van FAKRO zorgt dankzij het extra grote glasoppervlak voor optimale lichtinval in huis. Voor elke woonwens biedt FAKRO een hoogwaardig glaspakket.

Voor optimaal bedieningsgemak

FAKRO heeft zijn assortiment elektrische dakramen uitgebreid. Vanaf nu zijn dakramen ook eenvoudig op afstand te bedienen met een smartphone. Handig als het dakraam op een moeilijk te bereiken plaats zit.

De VELUX Groep werkt samen met WWF om ‘Levenslang CO2 Neutraal’ te worden

Door het beschermen en herstellen van bossen wordt in totaal 5,6 miljoen ton aan CO2, die sinds de oprichting in 1941 wereldwijd is uitgestoten, vastgelegd.

 

Effectieve warmtewering en verduistering in modern design

De nieuwe elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA® verduisterende buitenzonweringen (type SSS) combineren effectieve warmtewering met verduistering.

VELUX dakraam van reclaimed hout bespaart materiaalgebruik en CO2

In Wormerveer heeft Logchies renovatie en onderhoud in opdracht van woningcorporatie Parteon energetische maatregelen uitgevoerd aan 81 woningen.

Nieuw virtueel Daglicht Advies Centrum voor consumenten en professionals

Voortaan kan iedereen vanaf kantoor of huis de nieuwste producten van VELUX bekijken in het virtuele VELUX Daglicht Advies Centrum.