Overzicht productnieuws

Gorter is klaar voor BENG

Sinds 1 januari 2021 is de energieprestatie-eis voor nieuwbouw aangescherpt naar Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG).

Meer daglicht en een veilige daktoegang?

Dakluiken met HR+++ glas bieden naast natuurlijk daglicht ook een veilige toegang tot platte daken voor onderhoud en daktuin- of dakterras toegang. Daarnaast is het dakluik ook CE gecertificeerd en zijn de prestaties vastgelegd in een ETA.

Gorter® glazen dakluik biedt meer mogelijkheden

Het Gorter RHTG-dakluik biedt niet alleen in de zomer een praktische en mooie toegang naar een dakterras, ook in najaar geeft het meer licht in de onderliggende ruimte.

Geen brandoverslag via dak en vloer

Met het brandwerende dakluik Gorter wordt de kans op brandoverslag naar het dak en dat van aangrenzende panden beperkt. Datzelfde geldt voor de vloerluiken van dit bedrijf uit Schagen.

 

Buiten naar binnen door daktoegang!

Veilige daktoegang met natuurlijk daglicht. Dat Gorter-luiken een veilige en praktische daktoetreding faciliteert, dat weten we al lang. Dat het bedrijf zich daarnaast focust op esthetiek en daglichttoetreding is minstens zo noemenswaardig.

Storax levert het best geïsoleerde dakluik op de markt

Storax b.v. biedt met DEMAXX een dakluik met de hoogste Rc-waarde op de Nederlandse markt van maar liefst 6.3 m²K/W.

Veilig genieten van de daktuin begint met Gorter

Ongebruikte dakoppervlakken worden omgetoverd tot zuurstofverstrekkers voor stedelingen en plekken waar men in alle rust kan recreëren.

Rest de vraag: hoe kom je erop?

 

 

Betrek het dak bij de leefomgeving

In een stedelijke bebouwing wordt het platte dak steeds vaker getransformeerd tot een aantrekkelijk terras.

Gorter is klaar voor BENG

Met dakluiken realiseer je toegang tot het dakterras of daktuin, toegang tot de installaties op utiliteitsgebouwen, maar ook ventilatie en naar wens lichtinval (met een glazen dakluik).

Nieuw viersterren hotel in Eindhoven

De gunstige ligging ten opzichte van Eindhoven Airport zorgt voor een focus op zakelijke gasten.