Overzicht productnieuws

IDA, Interior Doors Aluminium

IDA, ofwel 'Interior Doors Aluminium', springt in op de trend van minimalistische binnendeuren -en wanden met een industriële steellook.

Het belang van daglicht in een werkomgeving

Zonder dat we ons er bewust van zijn, neemt daglicht een belangrijke plaats in ons leven in. Denk maar eens aan onze biologische klok. Deze werkt op basis van licht en donker.

Licht en ruimte: het voordeel van slanke aluminium ramen en deuren

Bij Aliplast Aluminium Systems ben je aan het juiste adres voor het creëren van een minimalistische stijl van ramen en deuren, zowel voor binnenafwerking als buitenschrijnwerk.

Solatube voorziet kantoor van distributiecentrum van daglicht

Van Reenen Transport heeft in 2018 een energieneutraal distributiecentrum met werkplaats gebouwd. Dit nieuwe pand behoort tot de duurzaamste distributiecentra in Europa.

 

Ooit nagedacht over het gebruiken van uw schoorsteen als lichtopvang?

De schoorsteen van het huis is misschien niet het eerste onderdeel waar u aan denkt bij het opknappen van een woning.

Haal daglicht naar binnen met respect voor het monument

Als we kijken naar (ver)bouwplannen bij monumentale panden zijn er een aantal aspecten waar rekening mee wordt gehouden.

Solatube helpt dieren veilig over te steken

Rondom autoweg N18 bevinden zich de natuurgebieden de Slangenburg, de Wrange en Montferland. Vanwege deze autoweg zijn de gebieden niet meer met elkaar verbonden.

 

Solatube is dé ruimtebesparende daglichtoplossing

Daglicht is bepalend voor het comfort en de leefbaarheid van een woning. Het verblijf in een kamer wordt als prettiger ervaren bij de aanwezigheid van daglicht.

Verbetert daglicht ook jouw (sport)prestaties?

Of het nu om sport op amateur- of professioneel niveau gaat, tijdens het sporten willen we optimaal presteren. Om binnen, bijvoorbeeld in een sporthal, te kunnen presteren moet het binnenklimaat op en top zijn.

Solatube brengt daglicht door en onder de grond

De organisatie van de infrastructuur, en dan vooral verkeersinfrastructuur, ligt veelal in handen van de overheid.