Overzicht productnieuws

RENOLIT opleidingen leggen focus op de expertise van de dakdekker

De talrijke RENOLIT ALKORPLAN opleidingscentra bieden ook in 2020 de opleiding tot dakexpert. Want met uitstekende oplossingen alleen kan je niet altijd een onberispelijk eindresultaat garanderen.

Solide basis voor het platte dak

Met een dikte van 3 mm vormt EshaBase G EPS een solide en vlakke basis voor zowel meerlaagse mechanisch bevestigde, als voor losliggende geballaste dakbedekkingssystemen.

Onze daken uit het verleden zijn uw garantie voor de toekomst

Derbigum SP FR dakbanen hebben een bewezen levensduur van meer dan 30 jaar, een unieke en hoog gepositioneerde gescheiden dubbele wapening, een minimum aan onderhoud en zijn 100% recyclebaar.

 

Derbigum SP FR

Jaarlijks produceert Derbigum wereldwijd meer dan 15 miljoen m2 daken die na meer dan 40 jaar nog hun functie vervullen in alle klimaten. Het mag zich oprecht marktleider noemen als het om waterdichtheid en bewezen duurzaamheid gaat.

Een groen dak in de stad

In Scandinavië bouwt men al eeuwenlang groendaken. En ook elders in de wereld worden sinds mensenheugenis hutten en huizen gebouwd met beplanting op het dak. Pas in de vorige eeuw ontstonden de groendaken zoals we die nu kennen. 

‘Een kwaliteitsproduct verdient een perfecte verwerking’

Zijn de producten van een goede kwaliteit maar de verwerking wordt slecht uitgevoerd dan is er kans op lekkage. Maar andersom geldt natuurlijk precies hetzelfde. Een goede dakdekker kan zelfs met een minder product een dak waterdicht maken. 

'Het EPDM marktaandeel blijft onvermoeid doorgroeien'

Dakbedekkingen zijn zo oud als de weg naar Rome en zijn er in allerlei soorten en maten. Van bitumen tot rieten daken, parkeerdaken en dakpannen. Kortom een bouwkundig verschijnsel dat bij de realisatie van een gebouw keer op keer terugkomt.

Geperfectioneerd en sterker dan ooit: HERTALAN® EASY WELD GS

Zo was Carlisle 50 jaar geleden Europa`s eerste EPDM producent en nog steeds loopt de organisatie voorop met innovaties en productverbeteringen. In 1997 werd HERTALAN® EASY WELD geïntroduceerd.

Dakbaan HERTALAN® EASY WELD GS geschikt voor mechanische bevestiging

HERTALAN® staat al jaren in de markt bekend als een voorloper op het gebied van duurzame EPDM daksystemen. Zo waren wij 50 jaar geleden Europa`s eerste EPDM producent en nog steeds lopen wij voorop met innovaties en productverbeteringen.

Onze daken uit het verleden zijn uw garantie voor de toekomst!

Studies door onafhankelijke instanties tonen aan dat Derbigum dakbanen een bewezen levensduur hebben van meer dan 30 jaar en een verwachte levensduur van meer dan 35 tot 40 jaar.