Overzicht productnieuws

Gehele collectie LVT-vloeren van Interface bestaat nu voor 39 procent uit gerecycled materiaal

Het gaat om materiaal uit de afvalstroom die ontstaat door de winning van grondstoffen.

IKC Magenta ademt natuur

Op een prachtige plek aan de rand van Delden, met uitzicht op de Deldener Es en de groene weilanden ligt het nieuwe IKC Magenta, een volledig biobased gebouw: “We wilden dat het een mooi gebouw zou worden, dat ook bij deze plek zou passen.

Oude melkfabriek omgetoverd tot inspiratiewinkel

Een fraaie creatieve plek die het officiële Dutch Design merk IDuMM - dat zowel voor particulieren als de projectmarkt ontwerpt - op het lijf is geschreven. De hele restyling is - hoe kan het ook anders - door henzelf gedaan.

Snelle renovatie met verwijderbare losse vloerbedekking

Onder de naam norament® 975 LL brengt rubber vloerfabrikant nora systems een makkelijk verwijderbare en herbruikbare rubber vloerbedekking op de markt met verbeterde kwaliteit

Duurzame designvloer voor elk denkbare toepassing en verwachting

Forbo Flooring introduceert deze maand haar nieuwe Allura collectie van luxe vinylplanken en -tegels die niet alleen gemaakt is met Hollandse passie, maar ook een duurzaam antwoord geeft op elke mogelijke vloervraag van nu en de toekomst.

Forbo Fast Fit: Slim, snel en succesvol

Met Fast Fit is uw nieuwe winkelvloer zó gelegd. Forbo heeft de ideale oplossing met flexibele loslegvloeren voor winkelbedrijven. Met Fast Fit vernieuwt u interieurs in een oogwenk. En kunt u de zaak direct weer openen, want tijd is geld.

Eenvoudig smaakvol van vloer tot plafond

Horecakoning Won Yip heeft onlangs een nieuw, hip en sfeervol visrestaurant in Amsterdam Oud-Zuid geopend, genaamd Simply Fish. De eetgelegenheid laat zich voorstaan op de pure smaak van vis ‘zonder moeilijk gedoe eromheen’.

Nieuw hotel trekt aandacht met kleur en kunst

Twee interessante projecten: het eerste betreft het creatieve interieur van het nieuwe sfeervolle hotel Kapellerput in Heeze, gevestigd in een oud historisch pand op een landgoed.

Biobased ‘cookie’-vloer bijna volledig CO2 neutraal

Forbo Flooring is sinds kort lid van het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland om zo de totstandkoming van de circulaire economie te versnellen.

 

Forbo nodigt architecten uit om Klimaatakkoord te redden

Forbo Flooring maakt zich ongerust dat de doelstellingen uit het oorspronkelijke Klimaatakkoord niet gehaald worden nu de zogenaamde klimaattafels in het leven zijn geroepen en de overheid overlegt met honderden verschillende belanghebbenden zoals