Overzicht productnieuws

Kleuren opgefrist plus intro modulaire tegel

Met de introductie van haar nieuwe Naaldvilt tapijtcollectie speelt Forbo Flooring in op de vraag naar robuuste, slijtvaste en betaalbare vloeren voor veelbelopen ruimtes.

nora® by Interface breidt assortiment uit met rubber trapoplossing met modern design

Interface®, een wereldwijde commerciële vloerenfabrikant en wereldleider op het gebied van duurzaamheid, breidt zijn nora® by Interface-portfolio van trapvormen uit met het norament® 926 arago design, met modern, onregelmatig marmer voor een uniek

Nieuwe Schoolvloerwijzer helpt scholen bij keuze vloer

Forbo Flooring introduceert de Schoolvloerwijzer, een keuzewijzer voor een nieuwe vloer in het onderwijs.

Nieuwe Sarlon & Modul’up collecties bieden ongekend veel mogelijkheden

Forbo Flooring introduceert een viertal ijzersterke - grotendeels akoestische - vinylcollecties die de klant eenvoudig en heel snel zonder of met lijm kan laten installeren.

Strak en industrieel op een duurzame manier

De HVEG Fashion Group - een groep wereldwijd opererende modebedrijven - betrok onlangs een nieuw kantoor in Leusden, dat strak en industrieel is ingericht en gerenoveerd.

Nieuwe Flotex Planken collectie zorgt voor gezond binnenklimaat

De nieuwe modulaire Flotex Planken designcollectie van Forbo Flooring zorgt op meerdere manieren voor een gezond, schoon en aangenaam binnenklimaat.

Van onderscheid naar verbinding met vloer als wegwijzer

Aan de gevel van de voormalige kerk aan de Prins Mauritslaan in Den Haag is niet te zien dat aan de binnenkant een volledige transformatie van de Duinoordschool en Kinderopvang 2Samen heeft plaatsgevonden.

Het doel is permanente veiligheid

De bekende vloerfabrikant Forbo introduceerde onlangs een nieuwe collectie geleidende vloeren, genaamd Sphera SD/EC. Dit is een banencollectie die speciaal bedoeld is voor toepassing in kritische en gevoelige ruimtes in onder meer de zorgsector.

Rôner apotheek: strak en tikje futuristisch, maar toch uitnodigend

De Rôner Apotheek heeft een nieuw, fraai, ruim thuis gevonden in het ook al gloednieuwe gezondheidscentrum in Roden. De moderne materialen die gebruikt zijn bij de inrichting zorgen voor een mooie balans tussen warmte, transparantie en een profess

nora by Interface lanceert nieuwe collecties nora® rubber vloeren

Duurzaam vloerenbedrijf Interface lanceert vandaag de nieuwste nora® by Interface rubber vloerencollecties: norament 926 castello en norament 926 kivo.