Overzicht productnieuws

Forbo Eurocol breidt de surface finishing-productenlijn verder uit met DecoDesign

Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat, voor een uniek dessin.

 

Effectieve vloerbescherming voor balkons en galerijen

Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Vloeren en galerijen zijn niet alleen gezichtsbepalend, ze zijn ook van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed.

Veilige en toegankelijke galerijvloeren

Daar zijn gelukkig veel oplossingen voor. Technische innovaties helpen bewoners bijvoorbeeld in het huishouden of brengen hen eenvoudig in contact met hulpverleners. Maar toegankelijkheid en comfort begint al bij de deur naar de woning.

Ophoging balkonvloer voor betere toegankelijkheid

Volgens de CBS Bevolkingsprognose waren er in 2012 nog 2,7 miljoen 65-plussers, in 2040 zullen dat er 4,8 miljoen zijn. De samenleving vergrijst en de zorg staat onder druk. We zullen steeds langer zelfstandig thuis moeten blijven wonen.

De juiste bescherming voor balkonvloeren

Het gaat dan niet alleen om energetische verbeteringen, maar ook om de constructieve veiligheid van een complex en het eventuele herstel hiervan.

Efficiënt bouwproces met prefab wanden

Veel oudere woonwijken schreeuwen om renovatie. Ook is er nog steeds veel vraag naar nieuwbouwwoningen. Genoeg te doen dus. Maar voorlopig gooit het coronavirus roet in het eten. Voor veel bouwprojecten vormt ze een bedreiging.

Een persoonlijk en uniek vloerdesign

Een duurzame vloer, maar dan met een tegelpatroon, logo, persoonlijke tekst of een ander creatief accent?

Probeer scheidingswanden met vlaskern en je wilt nooit meer anders

De VP54 en VP70 zijn milieuvriendelijke, verdiepingshoge scheidingswanden die bestaan uit een kern van vlasscheven aan weerszijden voorzien van gipskartonplaat.

Nieuwe Tessera biedt aantrekkelijke en betaalbare designkwaliteit

Forbo Flooring heeft maar liefst twee nieuwe Tessera collecties: Tessera Nexus en Tessera Chroma.

Triflex realiseert kleurrijk fietsparkeerdak Coffee and Bikes

Door de komst van een nieuw onderwijsgebouw op de campus van de TU Delft, het Teaching Lab en ontwikkelingen binnen de faculteit Industrieel Ontwerpen (IO), ontstond de behoefte aan meer parkeercapaciteit voor fietsen.