Overzicht productnieuws

Wonen in het centrum

De Solarlux balkonbeglazing is in veel opzichten een voordeel voor het gebouw: het absorbeert stads- en verkeersgeluiden, biedt een onbeperkt uitzicht op de omgeving en is flexibel te openen voor extra wooncomfort.  

 

Flexibele glazen gevels van Solarlux

Solarlux is specialist op het gebied van transparante geveloplossingen en streeft continu naar de meest geavanceerde, multifunctionele oplossingen passend bij de wensen van de opdrachtgever.

Solarlux prefab-balkons voor flatrenovaties

Voor de bewoner wordt de woonruimte en het comfort vergroot en zorgt het verglaasde balkon voor vermindering van geluidsoverlast en nadelige weersinvloeden.

Een extra leefruimte en besparing op energie met M-View balkonbeglazing van Metaglas

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk het hele jaar van de buitenruimte te genieten.

Solarlux balkonbeglazing systemen

Solarlux biedt een toekomstbestendig balkonbeglazingconcept dat leidt tot minder onderhoud, lager energieverbruik en reductie geluidhinder.

Innovatieve balkon- en geveloplossingen met geïsoleerde modulaire systemen van Solarlux

Producent en systeemontwikkelaar Solarlux biedt een innovatieve economische oplossing bij het vormgeven van balkons en gevels. Naast een ongeïsoleerde variant is er nu ook een geïsoleerde versie als prefab oplossing.

 

Balkonbeglazing Solarlux geeft gebouw duidelijke meerwaarde

Ramen, balkons en galerijen hebben voor de hoogbouw een enorme potentie voor zowel ontwerp als functionaliteit.

Solarlux balkonbeglazing beperkt geluid en weersinvloeden

Veel bewoners van appartementen genieten niet optimaal van hun balkon. Bij slecht weer worden balkons niet of nauwelijks gebruikt. Met een balkonbeglazing geniet u het hele jaar van uw balkon.

Buitengewoon genieten met M-View balkonbeglazing

Optimaal genieten van het buitenleven, dat kan met de M-View balkonbeglazing van Metaglas. Het volglazen systeem beschermt tegen wind en kou, zodat het ook bij de eerste zonnestralen dit seizoen al aangenaam is op het balkon of de veranda.

Buitengewoon genieten met M-View balkonbeglazing

De lente staat weer voor de deur; tijd om van de voorjaarszon te gaan genieten. Dat kan met de M-View balkonbeglazing van Metaglas.