Overzicht productnieuws

Hygiënisch én akoestisch wandpaneel voor ziekenhuizen

Daarnaast is een goede geluidsomgeving in de zorg van groot belang.

Akoestische oplossing Rockfon verlost reclamebureau Admix van geluidshinder

Ook het Rotterdamse reclamebureau Admix kampte tot voor kort met dit euvel.

Zonwering belangrijk in strijd tegen oververhitting woning

De zomer is in aantocht en met de oplopende temperaturen stijgt ook de kans op oververhitting van je woning. In deze tijd waarin we veel thuiswerken, is dat een belangrijk aandachtspunt.

 

Grote raampartijen smeekten om buitenzonwering in moderne villa

Een ultramoderne nieuwbouw villa, strak wit pleisterwerk en grote raampartijen: alles om comfortabel te kunnen wonen. Zo dachten ook de eigenaren toen ze er zeven jaar geleden introkken.

Nieuw: Solo vrijhangend plafondpaneel in textiel

Hiermee biedt Ecophon nu een volledig assortiment plafondeilanden van hoge kwaliteit, zowel in standaard als in textiel uitvoering.

Ontdek Armstrongs nieuwe naadloze akoestische systeem

De Wereld Gezondheidsorganisatie waarschuwt dat geluidshinder meer dan alleen gehoorschade kan veroorzaken en kan bijdragen aan medische problemen zoals obesitas en diabetes.

Renson Fixscreen viert vijftiende verjaardag op Polyclose

De Fixscreen doekzonwering van Renson wordt 15! Geen beter moment om dat te vieren dan op 15 januari 2020 op Polyclose, samen met alle partners en ‘Ambassadors’ die bijdroegen aan het succes.

Contrasterende plafonds Hunter Douglas trekken je aandacht

Op de 29e verdieping van de Maastoren, het hoogste gebouw in de Benelux, zijn twee schitterende plafonds van Hunter Douglas Architectural geïnstalleerd die resoneren met het industriële erfgoed van Rotterdam.

 

Architect en industrie; een synergie

Al sinds begin jaren 60 van de vorige eeuw ontwerpt, fabriceert en adviseert Hunter Douglas Architectural op het gebied van systeemplafonds voor diverse plafond- en projecttoepassingen.

Vilten plafondsysteem HeartFelt® combineert topakoestiek met Joe branding

Het modulaire vilten plafondsysteem HeartFelt® van Hunter Douglas Architectural werd sinds de introductie in 2016 succesvol toegepast in zeer uiteenlopende projecten.