Overzicht productnieuws

Hygiënisch én akoestisch wandpaneel voor ziekenhuizen

Daarnaast is een goede geluidsomgeving in de zorg van groot belang.

Akoestische oplossing Rockfon verlost reclamebureau Admix van geluidshinder

Ook het Rotterdamse reclamebureau Admix kampte tot voor kort met dit euvel.

Jaga Academy vanaf de bank

Onder het Vlaamse motto "blijf in uw kot" organiseert Jaga vanaf aanstaande donderdag elke week een webinar voor installateurs via de Jaga Academy.

Hoger Technisch Instituut: na 80 jaar nog steeds een begrip in de bouw

Dit jaar viert stichting het Hoger Technisch Instituut haar 80ste studiejaar. De stichting is al jaren een begrip in de bouwwereld. Nadat o.a.

Nieuw: Solo vrijhangend plafondpaneel in textiel

Hiermee biedt Ecophon nu een volledig assortiment plafondeilanden van hoge kwaliteit, zowel in standaard als in textiel uitvoering.

Ontdek Armstrongs nieuwe naadloze akoestische systeem

De Wereld Gezondheidsorganisatie waarschuwt dat geluidshinder meer dan alleen gehoorschade kan veroorzaken en kan bijdragen aan medische problemen zoals obesitas en diabetes.

NEN cursus Brandveilig ontwerpen van gebouwen

NEN geeft op 24 maart in Utrecht een cursus voor het brandveilig ontwerpen van gebouwen voor iedereen die betrokken is bij het de realisatie van gebouwen die moeten voldoen aan de vigerende brandveiligheidseisen.

 

Contrasterende plafonds Hunter Douglas trekken je aandacht

Op de 29e verdieping van de Maastoren, het hoogste gebouw in de Benelux, zijn twee schitterende plafonds van Hunter Douglas Architectural geïnstalleerd die resoneren met het industriële erfgoed van Rotterdam.

 

Architect en industrie; een synergie

Al sinds begin jaren 60 van de vorige eeuw ontwerpt, fabriceert en adviseert Hunter Douglas Architectural op het gebied van systeemplafonds voor diverse plafond- en projecttoepassingen.

Vilten plafondsysteem HeartFelt® combineert topakoestiek met Joe branding

Het modulaire vilten plafondsysteem HeartFelt® van Hunter Douglas Architectural werd sinds de introductie in 2016 succesvol toegepast in zeer uiteenlopende projecten.