Overzicht productnieuws

"Vliegend tapijt" wijst reiziger de weg op vervoersknooppunt

Hunter Douglas Architectural ontwikkelde een speciaal ontworpen BXD-multipaneelsysteem als plafond- en wandsysteem, geïnstalleerd in het stationsgebouw en op het perron van het Station Rotterdam Alexander.

Ecophon: the sound of nature

Ecophon lanceert een innovatieve campagne die zich richt op een inspirerende toevoeging voor de werkplek. Productvernieuwing en delen van kennis staan centraal met als thema “breng het geluid van de natuur naar binnen”.

 

Rockfon plafond- en wandoplossingen zijn nu Cradle to Cradle Certified®

Bij Rockfon zijn we continu bezig met het verminderen van onze emissies in het productieproces en de supply chain. We leggen de lat hoog om producten te ontwikkelen die slim, mooi en duurzaam zijn.

HeartFelt® Origami biedt uitzonderlijk akoestisch en esthetisch resultaat

Met de introductie van HeartFelt® Origami kunnen architecten en interieurontwerpers hun gebouwen voorzien van zeer exclusieve plafondafwerking.

Interactief museum laat selfie liefhebbers ‘shinen’ in eigen social media experience

In een voormalig kantoorpand aan de Amstel in Amsterdam is het interactief museum Youseum gecreëerd, waar de bezoeker tijdens een anderhalf uur durende tour zelf het kunstobject is.

(On)zichtbare akoestiek voor thuis

Gezondheid en welzijn worden, mede door de coronacrisis, steeds belangrijker. Ook ons interieur en ruimtebeleving krijgen meer aandacht. Logisch, want we zijn meer tijd gaan doorbrengen in huis.

Hunter Douglas Architectural levert 17.000 m² nieuw plafond voor Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is onlangs voor een groot deel voorzien van een nieuw plafondsysteem van maar liefst 17.000 m².

Hoe creëer je een hoog akoestisch comfort met verlaagde plafonds en scheidende wanden?

Het Bouwbesluit stelt slechts beperkte eisen aan de geluidsisolatie tussen ruimtes, vooral bij gebouwen waar speciale eisen gelden zoals scholen, theaters en bioscopen.

Ecophon Focus ™ Ds combineert superieure akoestiek met een strakke, naadloze look

Het Ecophon Focus™ Ds plafondsysteem is al jaren toonaangevend als het gaat om esthetisch design in combinatie met hoogwaardige akoestiek.

Transformatieproject verbindt oude, gesloten gebouwen met de stad Eindhoven

In hartje Eindhoven hebben de Paterskerk en het Mariënhage Klooster een nieuwe bestemming gekregen.