Overzicht productnieuws

Aandacht voor akoestiek

Het is niet prettig vergaderen, leren of presenteren in een ruimte waar geluid volop wordt teruggekaatst. Focus en concentratie verdwijnen door genoemde kakofonie als sneeuw voor de zon.

Multiwal levert uniek staaltje techniek

Al jaren is Ahoy een trouwe klant van Multiwal. En dat is niet voor niets. Speciaal voor Ahoy produceerde Multiwal in 2018 en 2019 al speciale mobiele paneelwanden.

Snelheid en gebruiksgemak in één

Met de komst van de Slidio schuifwand verzekert Espero, marktleider in de Benelux op het gebied van mobiele wandsystemen, zich van een nieuw product met een nog hoger gebruiksgemak.

Flexibele wanden voor optimaal onderwijs

Op de Regenboog in Schaijk draait alles om de brede ontwikkeling van leerlingen. Het belang van goede prestaties, een gezond zelfvertrouwen en het versterken van de sociale en samenwerkingsvaardigheden staan bovenaan de agenda.

Schuifdeuren in alle soorten en maten

Net als onze paneel-, vouw- en glaswanden kunt u door het innovatieve Multi Electric sluitsysteem ook de schuifwanden zonder enige moeite openen en sluiten. 

 

Maatwerk is onze standaard

Omdat de mogelijkheden, afwerking en extra’s vrijwel eindeloos zijn, werken wij voor veel soorten opdrachtgevers uit verschillende branches.

Multiwal, mobiele scheidingswanden van topniveau

Architecten werken graag met Multiwal. Ten eerste omdat we álles op maat kunnen maken. De tweede reden is de ruime keuze. Multiwal mobiele paneelwanden zijn er namelijk in tal van uitvoeringen, kleuren en materialen.

Feestlocatie met wanden die tegen een stootje kunnen

Beide verenigingen organiseren hun vergaderingen, bijeenkomsten én feesten in de multifunctionele accommodatie. Helaas bleken niet alle toegepaste materialen bestand tegen het gebruik in dit pand.

 

Een wand met wow

De wanden van BREEDVELD doen moeiteloos decennialang dienst in kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. En de keuze in wandafwerkingen is even omvangrijk als de toepasbaarheid van deze mobiele wandsystemen zelf. 

Multi Electric

De wanden van Multiwal staan bekend om de hoge kwaliteit materialen, waardoor het kinderspel is om ze te openen en te sluiten. Maar het kan nóg makkelijker!