Overzicht productnieuws

Groene akoestiek

Optimaliseer de ruimtebeleving door verbetering van de ruimteakoestiek en haal de natuur naar binnen! Een optimale ruimteakoestiek en ruimtebeleving is door de coronacrisis alleen maar belangrijker geworden.

Wandafwerking; niet alleen decoratief maar ook functioneel!

Gezondheid en welzijn worden, mede door de coronacrisis, steeds belangrijker. Ook ons interieur en ruimtebeleving krijgen meer aandacht, zowel op kantoor als thuis en straks weer ook in de winkel, het magazijn en restaurant!

Akoestiek thuis

Gezondheid en welzijn worden, mede door de coronacrisis, steeds belangrijker. Ook ons interieur en ruimtebeleving krijgen meer aandacht. Logisch, want we zijn meer tijd gaan doorbrengen in huis. We reizen minder en werken vaker thuis.

Groene akoestiek

Een goede ruimteakoestiek en ruimtebeleving is door de coronacrisis alleen maar belangrijker geworden. Goede ruimteakoestiek is niet alleen cruciaal voor een aangename ruimtebeleving, maar ook voor de gezondheid en het welzijn op langere termijn.

Met een goede basiskennis over geluid, maak je betere keuzes in akoestische oplossingen

Ons thuiswerken heeft ons het belang van een prettige werkomgeving de afgelopen tijd weer duidelijk gemaakt. Een prettige werkomgeving kenmerkt zich, naast goede verlichting en goede ventilatie, door akoestisch comfort.

Belangrijk voor je gezondheid; een optimale ruimteakoestiek!

Deze zorgt niet alleen voor een betere spraakverstaanbaarheid, motiviatie en productiviteit. Het vermindert ziekteverzuim en verbetert de stemming van medewerkers.

Haal de natuur binnen en creëer een akoestische wand met mummie-mos

De nieuwe decoratieve oplossing voor verbetering van de ruimte-akoestiek: de Soundless Greenwall met 100% n

Restaurant en gelato-bar surprice kiest voor Soundless Green Wall

Gelato- en koffiebar surprice in Vlaanderen koos voor een geluidsabsorberende oplossing.

Soundless Green Wall betonwand geeft natuur een boost!

Naast een groene wand voor buiten met mummie-mos heeft Soundless Acoustics nu ook een groene wand voor binnen- én buitentoepassing!

Ecophon Akusto™ One – extra geluidsabsorptie waar het nodig is

Ecophon Akusto™ One is een reeks akoestische wandpanelen die in elk interieurontwerp passen. Met legio mogelijkheden in vorm, formaat, oppervlakteafwerking én kleur creëer je de juiste sfeer en een optimale geluidsomgeving.