Overzicht productnieuws

Duurzaamheid als fulltime verantwoordelijkheid

Om klimaatveranderingen tegen te gaan, is actie nodig. Een beter milieu begint bij jezelf! Een veel gebruikte uitspraak die AVZ-Group omzet in actie.

Oververhitting vermijden met buitenzonwering én intensieve ventilatie

Renson engageert zich op dat vlak met een slimme totaaloplossing van dynamische buitenzonwering en intensieve ventilatie of ‘nachtkoeling’. Belangrijk is wel om daar vanaf het eerste ontwerp van een woning rekening mee te houden.

 

Fixscreen Minimal doekzonwering: minimale impact, maximale mogelijkheden

Met de nieuwe Fixscreen Minimal van Renson is buitendoekzonwering voortaan zelfs met minimalistische ramen perfect combineerbaar.

Doekzonwering zonder in te leveren op detaillering vliesgevel

Zichtbaarheid is cruciaal voor dit nieuwbouw bankkantoor in Roeselare (België). Met de nieuwe Fixscreen Minimal CW50 zonwering van Renson perfect geïntegreerd op de vliesgevel langs de straatkant, wordt dit extra benadrukt.

Meerwaarde door aanpassingen in design, functie en montage

Sinds 2015 is de screenzonwering heroal VS Z een standaardoplossing op het gebied van externe zonweringssystemen. In de tussentijd is het assortiment uitgebreid met de heroal VS en de heroal VS C.

Zoek een goede balans tussen duurzaamheid en gezondheid van gebouwen en hun gebruikers

Maar hoe kun je hierbij een natuurlijke balans vinden tussen het reduceren van energieverbruik en het bevorderen van gezond wooncomfort?

 

Kantoorloft met hemelzicht

De doekzonwering Topfix VMS van Renson vormt de perfecte aanvulling voor de modulaire lichtstraten van VELUX.

Nieuw! SolidSky lichtstraatzonwering

Perfect voor het weren van lichtstralen door bijvoorbeeld het dakraam. Met zijn compacte design en een kast met een afmeting van 105 mm is het een product uniek in zijn soort.

 

Energiezuinig bouwen verhoogt kans op oververhitting woning

Het blijft de komende dagen warm in ons land. De temperatuur loopt op en daarmee stijgt ook de kans op oververhitting van de woning. Dit kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Een heerlijk fris huis bij deze temperaturen?

Het ziet ernaar uit dat het ook deze zomer opnieuw puffen en zweten wordt. En dat is geen goed nieuws voor wie het nu al binnenshuis niet fris kan houden.