Overzicht productnieuws

Functionele vloersystemen die duurzaam én esthetisch zijn

Harsgebonden vloersystemen winnen aan populariteit. Niet alleen in de industrie, maar ook in de publieke en private sector kom je ze steeds vaker tegen. Niet zo gek als je bedenkt dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Beschermende muurverf in meer dan 1000 kleuren

Of het nu gaat om een schrobvaste muurverf voor binnen of een waterafstotende gevelverf; Mapei biedt met de Master Collection een duurzame en decoratieve oplossing voor elke schildersklus.

Effectieve bescherming voor balkons en galerijen

Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Bovendien zijn ze van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed. Professionele bescherming is dan ook onmisbaar.

Langer doorwerken met QS-producten van Sto

De herfst is in volle gang en de natte periode staat al voor de deur.

Voorkom elektrostress met behulp van verf!

Alle voordelen van het nieuwe communicatienetwerk worden juichend gepresenteerd. Er zijn nu al 46.000 zendmasten in Nederland en voor 5G komen er nog zeer veel bij.

 

De muur wordt steeds groener

Binnenmuren en plafonds zijn belangrijk voor de uitstraling van een woonkeuken, een gang of een slaapkamer.

StoColor Climasan zuiverende binnenmuurverf elimineert geuren en schadelijke stoffen

De lucht wordt schoon: het enige dat nodig is, is het licht aandoen. Deze zuiverende binnenmuurverf van Sto elimineert geuren en schadelijke stoffen.

Het afscheid van aardolie begint met binnenmuurverf IndekoGeo

Door de groeiende wereldbevolking en stijgende levensstandaard worden onze grondstoffen steeds kostbaarder.

Bijzondere coatingtechnieken

Wat haaien, woestijnkevers en lotusbloemen met elkaar gemeen hebben, is dat ze door verfontwikkelaars nauw bestudeerd zijn om vervolgens coatings te ontwikkelen die de wenselijke eigenschappen nabootsen van dat specifieke stukje natuur.

Eurocol BetonDesign: beton… maar dan anders

BetonDesign kan als afwerkvloer worden geïnstalleerd; direct op een geschikte ondergrond. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid.