Overzicht productnieuws

Het afscheid van aardolie begint met binnenmuurverf IndekoGeo

Door de groeiende wereldbevolking en stijgende levensstandaard worden onze grondstoffen steeds kostbaarder.

Bijzondere coatingtechnieken

Wat haaien, woestijnkevers en lotusbloemen met elkaar gemeen hebben, is dat ze door verfontwikkelaars nauw bestudeerd zijn om vervolgens coatings te ontwikkelen die de wenselijke eigenschappen nabootsen van dat specifieke stukje natuur.

Eurocol BetonDesign: beton… maar dan anders

BetonDesign kan als afwerkvloer worden geïnstalleerd; direct op een geschikte ondergrond. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid.

 

Een nieuwe lak voor alle seizoenen

Met de introductie van een nieuwe grondlak en een nieuwe lak vult Caparol vandaag zijn programma oplosmiddelhoudende lakken aan.

EKOTEX Graphenstone circulaire verfsystemen

Per jaar wordt er in Nederland meer dan 3.500.000 kg gewone verf verbrand en dit is erg schadelijk voor mens en milieu. Nergens voor nodig! EKOTEX Graphenstone circulaire verf- en behangsystemen zijn 100% recyclebaar.

Capacryl Aqua UniPrimer: bepaald geen bindingsangst

In een nieuwe campagne voor een gevestigd product legt Caparol een sterke nadruk op het fenomeen hechtkracht. De effecten van een primer met een bovengemiddelde hechting zijn groot.

Effectieve vloerbescherming voor balkons en galerijen

Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Vloeren en galerijen zijn niet alleen gezichtsbepalend, ze zijn ook van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed.

Disbon maakt haast met nieuwe vloercoating

Caparol brengt binnen het Disbon vloerassortiment een vloercoating op de markt die overlast tot een minimum beperkt. DisboPUR A326 is te gebruiken op alle minerale vloeroppervlakken.

Brandwerende coating Sika draagt bij aan staalconstructie WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Sinds 25 maart 2016 kan het: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied.

Cradle to Cradle verf geeft een vernieuwende kijk op duurzaam ontwerpen

Cradle to Cradle is een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen van William McDonough en Michael Braungart. De kern van het Cradle to Cradle principe ligt in het concept: afval is voedsel.