Overzicht productnieuws

Dé standaard in spouwmuurisolatie heet Kooltherm K108

Met een unieke lambda-waarde van 0,018 W/m⋅K én een DUBOkeur, is de Kooltherm K108 Spouwplaat niet alleen een de best presterende hardschuim isolatieplaat, maar behoort deze ook nog eens bij één van de meest duurzame keuzes.

Vernieuwde spouwisolatie minimaliseert koudebruggen

Met een slimme aanpassing worden koudebruggen verminderd en is de verwerking nog eenvoudiger en sneller. De vernieuwde spouwisolatie is voorzien van een messing/groef-randafwerking.

Energiebesparing met hennep: gevelisolatie op z’n groenst

In een tijd waar duurzaamheid een steeds belangrijker thema wordt, is hennep misschien wel hét antwoord waar we naar op zoek zijn.

 

Kooltherm K108 Spouwplaat beschikt over milieuvriendelijk keurmerk DUBOkeur

Naast efficiënt en rendabel is deze spouwmuurisolatie dus nu ook erkend milieuvriendelijk. De ideale keuze voor al uw spouwmuurconstructies.

 

Duurzaam bouwen doe je met Kooltherm

Goede isolatie is de beste manier om het energieverbruik in gebouwen terug te dringen. Door goede isolatie toe te passen is er minder verwarming en koeling nodig.

Fire Seminar: Brandveilige gevels

Donderdag 20 september 2018 organiseert Kingspan de 7e editie van het Fire Seminar op de Twente Safety Campus van Troned in Enschede. Hierbij staat de brandveiligheid van gevels centraal.

 

Gespoten minerale isolatie is de toekomst

Isolatieplaten zijn een vrij achterhaalde vorm van isolatie, platen blijven van vorm veranderen, krimpen, zetten uit en kunnen loskomen van de ondergrond.

Het voorjaar komt eraan...

In de afgelopen winter periode hebben we prima kunnen zien waar het koud was in je huis of bedrijfspand, dus dat pakken we nu even lekker aan.

 

 

 

Haal meer uit uw vastgoedproject met onderscheidende spouwplaat

Of u nu op kantoor of thuis bent: neem een moment om eens om u heen te kijken. De muren om u heen verbergen vaak nog zeeën van ruimte. Wat als u slankere muurconstructies kunt bouwen? Zodat u meer ruimte, oftewel gebruikersoppervlakte creëert?

Kingspan Insulation introduceert spouwplaat voor oneffen muren

Deze plaat is de opvolger van de Kingspan Kooltherm K8 Plus Spouwplaat en heeft een nóg betere lambdawaarde (λ 0,018 W/m·K)  en bevat bovendien andere minerale wol met een hogere milieuprestatie dan voorheen.