Overzicht productnieuws

Jaga Academy vanaf de bank

Onder het Vlaamse motto "blijf in uw kot" organiseert Jaga vanaf aanstaande donderdag elke week een webinar voor installateurs via de Jaga Academy.

Hoger Technisch Instituut: na 80 jaar nog steeds een begrip in de bouw

Dit jaar viert stichting het Hoger Technisch Instituut haar 80ste studiejaar. De stichting is al jaren een begrip in de bouwwereld. Nadat o.a.

NEN cursus Brandveilig ontwerpen van gebouwen

NEN geeft op 24 maart in Utrecht een cursus voor het brandveilig ontwerpen van gebouwen voor iedereen die betrokken is bij het de realisatie van gebouwen die moeten voldoen aan de vigerende brandveiligheidseisen.

 

'Ontwikkel in vier stappen een allround monteur'

Er wordt in de machinebouw de komende vijf jaar een alsmaar groter tekort aan technici verwacht. 29 procent van de organisaties in deze branche verwacht een kwalitatief tekort.

 

Bouwbrandwerend.nl website voor handel, techniek en regelgeving

Om een gebouw brandveilig te maken, moet het voldoen aan de eisen die worden gesteld volgens het bouwbesluit. In het bouwbesluit staan de minimum eisen beschreven.

BIM praktijkdag 2016

Werkt u in de bouw? Dan krijgt u onherroepelijk te maken met het Bouw Informatie Model (BIM). Logisch, want integraal samenwerken biedt grote kansen voor professionalisering en kostenbesparing. Maar deze kansen worden niet automatisch realiteit.

Seminar Aardbevingsbestendig bouwen door Astrimex Plafonds en Wanden

Op 18 januari heeft Astrimex bv i.s.m. Ingenieursbureau Dijkhuis bv, Armstrong Building Products B.V. en Siniat B.V., in Leek (Groningen) een seminar georganiseerd rondom aardbevingsbestendig bouwen voor architecten en afbouwbedrijven.

Masterclass ‘Business Development & Innovatie in de Bouwsector’

De bouwwereld verandert in razend tempo. Nieuwe technieken, materialen, technologie en veranderende eisen en verwachtingen vanuit politiek en samenleving vragen om innovatie.

Colt International organiseert brandveiligheidsseminar

Volg dan één of meer van de modules van het Colt brandveiligheidsseminar met praktijk- en theorievoorbeelden. Het modulair opgebouwd brandveiligheidsseminar beantwoordt vragen van diegene die voor de brandveiligheid van een gebouw zorgt.

Wilt u de spin in het web zijn? Volg de cursus Werkvoorbereider

Werkvoorbereiders zijn de spin in het web tijdens projecten. Ze coördineren, plannen, bewaken en denken vooruit. Want elk project moet goed, op tijd en tegen minimale kosten worden uitgevoerd.