Overzicht productnieuws

'Ontwikkel in vier stappen een allround monteur'

Er wordt in de machinebouw de komende vijf jaar een alsmaar groter tekort aan technici verwacht. 29 procent van de organisaties in deze branche verwacht een kwalitatief tekort.

 

Bouwbrandwerend.nl website voor handel, techniek en regelgeving

Om een gebouw brandveilig te maken, moet het voldoen aan de eisen die worden gesteld volgens het bouwbesluit. In het bouwbesluit staan de minimum eisen beschreven.

BIM praktijkdag 2016

Werkt u in de bouw? Dan krijgt u onherroepelijk te maken met het Bouw Informatie Model (BIM). Logisch, want integraal samenwerken biedt grote kansen voor professionalisering en kostenbesparing. Maar deze kansen worden niet automatisch realiteit.

Seminar Aardbevingsbestendig bouwen door Astrimex Plafonds en Wanden

Op 18 januari heeft Astrimex bv i.s.m. Ingenieursbureau Dijkhuis bv, Armstrong Building Products B.V. en Siniat B.V., in Leek (Groningen) een seminar georganiseerd rondom aardbevingsbestendig bouwen voor architecten en afbouwbedrijven.

Masterclass ‘Business Development & Innovatie in de Bouwsector’

De bouwwereld verandert in razend tempo. Nieuwe technieken, materialen, technologie en veranderende eisen en verwachtingen vanuit politiek en samenleving vragen om innovatie.

Colt International organiseert brandveiligheidsseminar

Volg dan één of meer van de modules van het Colt brandveiligheidsseminar met praktijk- en theorievoorbeelden. Het modulair opgebouwd brandveiligheidsseminar beantwoordt vragen van diegene die voor de brandveiligheid van een gebouw zorgt.

Wilt u de spin in het web zijn? Volg de cursus Werkvoorbereider

Werkvoorbereiders zijn de spin in het web tijdens projecten. Ze coördineren, plannen, bewaken en denken vooruit. Want elk project moet goed, op tijd en tegen minimale kosten worden uitgevoerd.

Drinkwaterinstallaties: is uw kennis op peil of verwaterd?

Bent u degene die drink- en warmtapwaterinstallaties exploiteert, of ontwerpt en beheert? Stuurt u monteurs aan die het onderhoud plegen aan dergelijke installaties?

Volg de ééndaagse opleiding energiebesparing binnenverlichting

Op 29 november 2013 organiseert Energie Nodus voor de derde maal de ééndaagse opleiding ‘Energiebesparing Binnenverlichting’.

Bent u die specialist die dieven weet buiten te houden?

In Nederland zijn woonhuizen en bedrijfspanden meestal beveiligd door middel van mechanische beveiliging. Het gaat hierbij om het toepassen van bouwkundige aanpassingen met goed hang- en sluitwerk, verlichting en andere mechanische producten.