Overzicht productnieuws

Nieuw watergedragen droogbouwsysteem: MAGNUM HeatBoard W

In 2018 introduceerde MAGNUM het in eigen huis ontwikkelde elektrische MAGNUM HeatBoard E systeem. Van dit systeem is nu ook een watergedragen versie beschikbaar: MAGNUM HeatBoard W.

Een slimme, warme badkamer

Bij de realisatie van een nieuwe badkamer (of de renovatie daarvan) wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van elektrische vloerverwarming.

Plan in vijf stappen elektrische verwarming

Met de ePLANNER heeft ETHERMA een unieke tool ontwikkeld om snel en eenvoudig online elektrische vloer-verwarming en infraroodverwarming te plannen. In vijf simpele stappen wordt een volledig leg- en installatieplan voor het project opgesteld.

MAGNUM HeatBoard (E) zorgt voor warme houten vloeren

Hout, parket en laminaat zijn duurzame en sfeervolle producten die steeds meer worden toegepast. De vraag naar een verwarmingssysteem voor deze vloeren heeft geleid tot de ontwikkeling van dit nieuw technologisch hoogwaardig product.

 

Iedere renovatie verdient een warme vloer

MAGNUM levert diverse vloerverwarmingssystemen die uitermate geschikt zijn voor renovatieprojecten. Door de minimale installatiehoogte hoeft er geen freeswerk verricht te worden.

Twee daarvan kunnen zelfs in de muur worden verwerkt.

nVent lanceert nieuwe RAYCHEM QuickNet vloerverwarmingsmatten met SENZ WIFI thermostaat

nVent kondigde de introductie aan van zijn verbeterde nVent RAYCHEM QuickNet verwarmingsmat.

Magnum Tube is 'made in Holland'

De 5-laagse vloerverwarmingsbuis met diffusiedichte EVOH-laag is gemaakt van PE-RT Type 1 (Polyethylene Raised Temperature). Dit type is sterk, flexibel en uitermate geschikt voor hoge temperaturen.

Revolutionair droogbouwsysteem voor elektrische vloerverwarming

Met een opbouwhoogte van slechts 12 en 31 mm is MAGNUM Heatboard het dunste droogbouw systeem in zijn soort. Via een nieuw gepatenteerd productieprocedé worden voorgevormde aluminium platen verlijmd met High-Density EPS platen.

Elektrische vloerverwarming voor onder elke vloerafwerking

Het uitgebreide ETHERMA programma met elektrische vloerverwarming is geschikt voor elke vloerafwerking. Kenmerkend voor de ETHERMA elektrische vloerverwarming is het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Verleggen van vloerverwarming wordt snelle eenmansklus

Wist u dat u tot wel 30% aan tijd kunt besparen? De oplossing hiervoor is het RAUTHERM SPEED klittenbandsysteem voor het verleggen van vloerverwarming in een nieuwe dimensie.