Overzicht productnieuws

Een huis slim maken zonder hak- of breekwerk?

Om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de smart home markt, breidt Legrand zijn gamma aan slimme toepassingen continu verder uit met modulaire componenten.

Huisautomatisering voor traditionele bekabeling

Niko Home Control kan eenvoudig worden aangesloten op de traditionele bekabeling van elke woning en is hierdoor uitermate geschikt voor klanten die vragen om huisautomatisering zonder renoveren en met een beperkt budget.

 

Netatmo Slimme Video Deurbel

Belt er iemand aan als u niet thuis bent? Dankzij de Netatmo geconnecteerde deurbel kunt u de bezoeker perfect zien, antwoorden en eventueel binnenlaten. Onze oplossingen geven u een veilig gevoel, zodat u met een gerust hart uw huis verlaat.

Optimaal comfort, energiebesparing en stijlvol design met de nieuwe Caleffi CODE® (serie 215)

Met Caleffi CODE® zet Caleffi verdere stappen in connectiviteit en digitalisering.

De intuïtieve bedienmodule voor compact units

Speciaal voor de aansturing en bediening van WOLF compact units introduceert WOLF de nieuwe bedienmodule BMK Touch.

Nieuw: MAGNUM Remote Control slimme wifi thermostaat

Deze thermostaat is te bedienen via het ingebouwde touchscreen, via de gratis App (iOS & Android) en werkt tevens samen met de spraakassistenten van Google en Amazon.

 

Makkelijke oplossingen voor een slimme woning

Een moderne woning verandert met de bewoner(s) mee. Een draadloze bediening, intelligente toestellen en spraakherkenning zorgen voor extra comfort, een lager energieverbruik en een veiligere woonomgeving.

 

 

Jaloezieën en licht in één

Gira heeft haar intelligente Systeem 3000 vernieuwd. Het Systeem 3000 omvat de besturing van licht, jaloezie en verwarming.

xComfort van Eaton

Powermanagementbedrijf Eaton presenteert vandaag de nieuwste toevoeging aan het groeiende assortiment huisautomatisering producten van het bedrijf: de xComfort universele bewegingsmelder.

Eenvoudig woningen slimmer maken dankzij Eatons xComfort Bridge

Powermanagementbedrijf Eaton introduceert de xComfort Bridge, de oplossing voor het bedienen van de verlichting in een woning via smartphone of tablet. Gemakkelijk te installeren en simpel te bedienen.