Overzicht productnieuws

Een haspel voor elke toepassing

Brandslanghaspels worden in vrijwel ieder gebouw voorgeschreven. Uitgangspositie daarbij is dat iedere plek in een gebouw met bluswater kan worden bereikt.

EPC 0,4 of direct naar BENG? Maak het mogelijk met Unidek SolarPower

Sinds 1 januari 2015 gelden er strengere eisen op het gebied van energiezuinig bouwen. Een belangrijke wijziging in het Bouwbesluit was de aanscherping van de EPC naar 0,4 voor woningen en woon-gebouwen.

RHEINZINK-PV - Frameloze solarpanelen voor het RHEINZINK felsdak

RHEINZINK-PV is het nieuwe solarsysteem van RHEINZINK voor de perfecte integratie van zonnepanelen op een RHEINZINK felsdak. De extreem vlakke en frameloze Monokristallijn solarmodules zijn in breedte afgestemd op de standaard felsbaanbreedte.

NIEUW! Ajax SHR sproeischuimblusser, de krachtigste blusser ooit

Dit heeft zich vertaald in de nieuwste generatie brandblussers, de SHR serie.

 

BIM tools van Saval voor brandveiligheid

Steeds meer architecten en installateurs gaan werken met BIM. De vraag naar ondersteuning vanuit fabrikanten met betrekking tot BIM groeit.

Saval brengt fluorvrije schuimblusser op de markt

Schuimblussers zijn onmisbaar. Met 6 liter schuim kun je namelijk een brand blussen waar de brandweer maar liefst 25 liter water voor nodig heeft.

Duidelijkheid over salderingsregeling zonnepanelen

Om het nog langer financieel aantrekkelijk te maken om te investeren in zonnepanelen, wordt de huidige salderingsregeling tot 2023 gehandhaafd, 3 jaar langer dan voorzien was in het Regeerakkoord.

Chubb case study - datacentrum Orange Business Services

Orange Business Services heeft ter bescherming van haar datacentrum tegen brand gekozen voor een Chubb branddetectie- en blusgassysteem.

ONZE AANPAK VOOR DE EERSTE 15 MINUTEN BIJ BRAND

Optimale (brand)veiligheid bestaat volgens ons altijd uit de juiste balans tussen de onderdelen Interventie, Installatie en Instructie, met jou als middelpunt.

NIBE-partner Triple Solar wint Innovative Energy Solution Award 2018

Tijdens de vakbeurs Energie 2018 heeft NIBE-partner Triple Solar de Innovative Energy Solution Award 2018 gewonnen met het innovatieve PVT warmtepomppaneel.