Overzicht productnieuws

RHEINZINK-PV - Frameloze solarpanelen voor het RHEINZINK felsdak

RHEINZINK-PV is het nieuwe solarsysteem van RHEINZINK voor de perfecte integratie van zonnepanelen op een RHEINZINK felsdak.

Duidelijkheid over salderingsregeling zonnepanelen

Om het nog langer financieel aantrekkelijk te maken om te investeren in zonnepanelen, wordt de huidige salderingsregeling tot 2023 gehandhaafd, 3 jaar langer dan voorzien was in het Regeerakkoord.

EPC 0,4 of direct naar BENG? Maak het mogelijk met Unidek SolarPower

Sinds 1 januari 2015 gelden er strengere eisen op het gebied van energiezuinig bouwen.

NIBE-partner Triple Solar wint Innovative Energy Solution Award 2018

Tijdens de vakbeurs Energie 2018 heeft NIBE-partner Triple Solar de Innovative Energy Solution Award 2018 gewonnen met het innovatieve PVT warmtepomppaneel.

Pure Energie bouwt solardak met 14.000 zonnepanelen bij De Groot Vroomshoop

De Groot Vroomshoop, onderdeel van het Koninklijke VolkerWessels-concern, bedekt een groot gedeelte van haar daken van de vestiging in Vroomshoop met ruim 14.000 zonnepanelen.

Sunday roept op tot deelname aan kennisarena

Ondernemers uit het Nederlandse bedrijfsleven en onderzoekers van Nederlandse universiteiten en kennisinstellingen presenteren op 7 november tijdens de Sunday de zonne-energie-innovaties van de toekomst.

BIPV zonnepanelen voor atrium Hotel Jakarta

Begin juni opende Hotel Jakarta Amsterdam haar deuren. Het duurzaamste hotel van Amsterdam, eigendom van WestCord Hotels is ontworpen door SeARCH architecten.

Bijzondere zonnepanelen: een bloemlezing van megagroot tot piepklein

Gewone, in de woning- en utiliteitsbouw toe te passen, zonnepanelen bespreken we op deze website al genoeg. Hieronder een bloemlezing van zonnepanelen van megagroot tot klein, van super-nuttig tot volstrekt zinloos.

 

Zonnepanelen onder de parasol?

Kunnen wij én onze zonnepanelen binnenkort dan eindelijk even op adem komen, met het einde van de hitte? Ook onze zonnepanelen presteren namelijk beter in een matig zonnig klimaat, dan in hittegolven.

 

Zonne-energie van A tot Z

In het NBD E-Magazine Installatie E&W vindt u een infographic over zonne-energie, van accu's tot zonnekeur.