Overzicht productnieuws

Een nieuwe digitale tijdschakelaar die tot wel 50% energiebesparing oplevert

De nieuwe digitale en analoge schakelaars geven gebruikers de mogelijkheid om verlichting, verwarming, ventilatie en beregening te beheren volgens dag, week- of jaarprogramma's.

Gira Systeem 55

De vormgeving van een schakelaar maakt het kleine verschil dat vaak wordt onderschat, maar grote accenten zet. Gira presenteert voor dit belangrijke designelement een mooie serie schakelaars.

 

Klein, waterbestendig en geschikt voor installatie binnen en buiten: IP66 ronde vloerdoos

De IP66 ronde vloerdoos van Legrand heeft 4 modules voor bijvoorbeeld twee wandcontactdozen en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Er is een versie met vaste scharnierend deksel en één met losse deksel.

Nieuwe UPS met dubbele ingang en redundante besturing

Trimod HE is de nieuwe modulaire 3-fase UPS van Legrand. Met 96% biedt deze UPS een gecertificeerde efficiëntie, die tot de grootste van de markt behoort. Niet alleen werd het vermogen uitgebreid tot 80 kVA.

Sfeer in serie afdekramen

Contrasterend met de rechtlijnige E2, gaat Gira E3 voor een zachte vormentaal. De afgeronde contouren en soft-touch-oppervlakken van de afdekramen geven de moderne gebouwentechniek een sympathiek gezicht. 

Gira zet succes Systeem 55 verder in schakelaar E3

Het schakelaarprogramma Gira E3 heeft een nieuwe vormentaal en een eigen kleurenpalet, dat harmonie en ontspanning uitstraalt.

Licht en kleurwaarden bedienen zonder smartphone

Smart-Lighting-systemen op basis van ZigBee® Light Link zoals Philips Hue of Osram Lightify zijn bij eindverbruikers vooral in trek bij achteraf uitrusten. De Gira bedieningselementen voor ZigBee® Light Link integreren zulke systemen m.b.t.

Legrand introduceert het meest compacte stalen wandgootsysteem van Nederland

Legrand Nederland gelooft in efficiënt en duurzaam gebouwde werkplekken die tegelijk esthetisch en van alle gemakken voorzien zijn.

P17 tempra PRO industriële stekkers

Om het installatiegemak te vergroten, lanceert Legrand Nederland nieuwe industriële stekkers (IEC).