Overzicht productnieuws

Klein, waterbestendig en geschikt voor installatie binnen en buiten: IP66 ronde vloerdoos

De IP66 ronde vloerdoos van Legrand heeft 4 modules voor bijvoorbeeld twee wandcontactdozen en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Er is een versie met vaste scharnierend deksel en één met losse deksel.

Nieuwe UPS met dubbele ingang en redundante besturing

Trimod HE is de nieuwe modulaire 3-fase UPS van Legrand. Met 96% biedt deze UPS een gecertificeerde efficiëntie, die tot de grootste van de markt behoort. Niet alleen werd het vermogen uitgebreid tot 80 kVA.

Sfeer in serie afdekramen

Contrasterend met de rechtlijnige E2, gaat Gira E3 voor een zachte vormentaal. De afgeronde contouren en soft-touch-oppervlakken van de afdekramen geven de moderne gebouwentechniek een sympathiek gezicht. 

Gira zet succes Systeem 55 verder in schakelaar E3

Het schakelaarprogramma Gira E3 heeft een nieuwe vormentaal en een eigen kleurenpalet, dat harmonie en ontspanning uitstraalt.

Licht en kleurwaarden bedienen zonder smartphone

Smart-Lighting-systemen op basis van ZigBee® Light Link zoals Philips Hue of Osram Lightify zijn bij eindverbruikers vooral in trek bij achteraf uitrusten. De Gira bedieningselementen voor ZigBee® Light Link integreren zulke systemen m.b.t.

Legrand introduceert het meest compacte stalen wandgootsysteem van Nederland

Legrand Nederland gelooft in efficiënt en duurzaam gebouwde werkplekken die tegelijk esthetisch en van alle gemakken voorzien zijn.

P17 tempra PRO industriële stekkers

Om het installatiegemak te vergroten, lanceert Legrand Nederland nieuwe industriële stekkers (IEC).

Livinglight Air: verrassend plat en ongelooflijk luxe schakelmateriaal

De Livinglight Air serie, onderdeel van de al bestaande serie BTicino Livinglight schakelmateriaal, bestaat uit ultrafijne afdekramen vanaf 5 mm dikte.

JUNG komt met mooie nieuwe tasters voor KNX F50 serie

Bij de nieuwe tastsensoren F 50 in het design van de AS -, de A -, de CD - en de LS range valt in eerste instantie hun homogene uiterlijk op.